Fivespark neemt Use IT over

3-10-2023
Featured Image

In dit blog

  Mooi nieuws: na een jarenlange intensieve samenwerking met Use IT mogen we nu bekend maken dat we deze partij recent overgenomen hebben. Een nieuwe stap die ons trots maakt. We vertellen je er graag meer over. 

  Fivespark en Use IT

  De afgelopen jaren hebben we veel samengewerkt met het team van Use IT. Bij Fivespark schakelden we Use IT regelmatig in voor extra mankracht op complexe IT-vraagstukken bij onze opdrachtgevers.  We vonden elkaar in een proactieve benadering van IT, en een vergelijkbare bedrijfscultuur – twee factoren die ervoor zorgden dat onze medewerkers onderling ook een goede relatie opbouwden.

  Deze zomer hebben we de samenwerking geïntensiveerd en bekrachtigd met een overname. Voor Fivespark is dat een belangrijke stap in onze langtermijn strategie als Full Service Provider. Voor Use IT biedt dat de mogelijkheid om bestaande klanten, voornamelijk in Managed Services en Connectiviteit, ook te voorzien van de bredere dienstverlening die we vanuit Fivespark kunnen bieden. Oftewel: naast Managed Services en Connectiviteit komen nu ook onze pijlers Hardware, Software Development en Adoptie binnen handbereik. 

  Wat gaat er veranderen? 

  Fivespark klanten zullen in principe niets merken van deze nieuwe stap. We zijn vooral blij om het team van Use IT nu collega’s te kunnen noemen – het is met name achter de schermen dat we extra mankracht en expertise in kunnen zetten. Uiteraard zul je daar als klant enkel de voordelen van plukken.  

  Onze directeur Ray Kemp vertelt: “Met de overname van Use IT kunnen we de groeiende vraag naar alles rondom de digitale werkplek in goede banen leiden. We verwelkomen een ervaren team voor wie onderwerpen als digitale werkomgevingen en connectiviteit een tweede natuur is. Met de overname van Use IT halen we 20 FTE extra mankracht in huis, en een team waarmee we al jaren prettig samenwerken. We zijn goed op elkaar ingespeeld en weten precies wat we aan elkaar hebben. Dat betekent dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen."

  Vanuit Use IT was de keuze voor Fivespark eenvoudig. De focus op proactief handelen, de bestaande banden en de overeenkomstige bedrijfsculturen maakt verdere samenwerking tussen beide bedrijven zeer natuurlijk. Voor klanten van Use IT verandert er niets, deze samenwerking maakt echter wel dat er een breder portfolio aan diensten kan worden geboden. 

  We kijken er enorm naar uit om de komende tijd verder te bouwen aan een sterk team en onze positie als Full Service Provider te verstevigen. Overigens hebben we nog een aantal mooie vacatures openstaan: zie jij het zitten om met ons te groeien? Dan ben je van harte welkom, kijk zeker eens op onze vacaturepagina! 

  Lees meer

  App-migratie en hosting ruim binnen de deadlines geregeld

  "Toen zowel hosting als support van onze app wegvielen, konden we gelukkig bij Fivespark terecht. Door de applicatie en het beheer snel naar.

  Veilige devices met oog voor bewoners en zorgverleners

  “Telefoons aanschaffen is geen probleem, de uitdaging zit in het beheer. Onze mensen zien de gegevens van bewoners op hun mobiel. Die inform.

  Telefonie, internet en digitale werkplekken via één aanspreekpunt

  “Fivespark is heel benaderbaar. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Als ik wat nodig heb, krijg ik gelijk reactie en houden ze me op de hoogte..