Onze klanten

Device Management: Unified endpoint management

Fivespark doet het volledige beheer van endpoints zoals mobiele toestellen en tablets.

Naast het bijhouden van de Configuration Management Database van alle assets houden we ook de controle over de beveiliging; het op afstand pushen en controleren van profielen.

Managed network

Wij regelen de complete invulling van de netwerkomgeving.

Wij leveren, configureren en beheren alles; van router en firewall tot switch en accesspoint. Onder het beheer valt ook monitoring, beveiliging en het uitvoeren van updates.

Digitale werkplek

Fivespark voorziet in een flexibele en optimaal beveiligde werkplek op basis van Microsoft 365 en Datto. 

Werkplekken worden op afstand gemonitord en beheerd. Door input vanuit de agentsoftware die op de werkplek is geïnstalleerd, springen we proactief bij wanneer updates bijvoorbeeld niet tijdig geïnstalleerd worden of antivirus software niet van de laatste definities is voorzien. Daarnaast kijken we bij problemen - op verzoek - met gebruikers mee. 

Managed network

Managed Wifi 

Goede zakelijke wifi-verbinding is essentieel. Wij zorgen voor het aanleggen, de installatie en het beheer. Hierdoor heb je maximale uptime en een betrouwbare, snelle en veilige verbinding in elke hoek van je kantoor. 

Managed Router en/ of switch

Wij denken met je mee over alle nodige IT componenten die voor jouw situatie het beste zijn en regelen de installatie en het beheer. 

Managed Firewall

Fivespark zorgt ervoor dat de toegang tot je bedrijfsnetwerk en data 24/7 proactief wordt bewaakt en dat eventuele veiligheidsrisico’s worden aangepakt. 

Full Service Provider vs Managed Service Provider wat is het verschil?

Full Service Provider Full Service Provider (FSP). Dat is hoe we onszelf zien. We bieden je het allerbeste op het gebied van Managed Services, Software Development, Connectiviteit, Hardware en Adoptie. Vijf takken van sport die je stuk voor stuk nodig hebt in de ....

IT-ontzorging: digitale werkplekken bij British School of Amsterdam

Door onze consultant Daniel van Egdom Een aantal maanden geleden liep ik over de Amsterdamse Havenstraat, naar de oude strafgevangenis. Voor een potentiële nieuwe klant mocht ik een Site Survey doen rondom de digitale werkplek: we kijken dan naar de bestaande techniek ....

Op afstand je IT-omgeving veilig houden met Datto

“Telecombedrijven zorgen ervoor dat alles connected is. Waar we ook maar lopen, we zijn altijd verbonden met internet. Dat brengt ook gevaren met zich mee, zoals bijvoorbeeld ransomware aanvallen door phishing of kwetsbaarheden in systemen vanwege het niet patchen van ....

Alles centraal geregeld hebben?

Benieuwd hoe we jouw IT volledig ontzorgen?
Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.