Onze klanten

Device Management: Unified endpoint management

Fivespark doet het volledige beheer van endpoints zoals mobiele toestellen en tablets.

Naast het bijhouden van de Configuration Management Database van alle assets houden we ook de controle over de beveiliging; het op afstand pushen en controleren van profielen.

Managed network

Wij regelen de complete invulling van de netwerkomgeving.

Wij leveren, configureren en beheren alles; van router en firewall tot switch en accesspoint. Onder het beheer valt ook monitoring, beveiliging en het uitvoeren van updates.

Digitale werkplek

Fivespark voorziet in een flexibele en optimaal beveiligde werkplek op basis van Microsoft 365 en Datto. 

Werkplekken worden op afstand gemonitord en beheerd. Door input vanuit de agentsoftware die op de werkplek is geïnstalleerd, springen we proactief bij wanneer updates bijvoorbeeld niet tijdig geïnstalleerd worden of antivirus software niet van de laatste definities is voorzien. Daarnaast kijken we bij problemen - op verzoek - met gebruikers mee. 

Managed network

Managed Wifi 

Goede zakelijke wifi-verbinding is essentieel. Wij zorgen voor het aanleggen, de installatie en het beheer. Hierdoor heb je maximale uptime en een betrouwbare, snelle en veilige verbinding in elke hoek van je kantoor. 

Managed Router en/ of switch

Wij denken met je mee over alle nodige IT componenten die voor jouw situatie het beste zijn en regelen de installatie en het beheer. 

Managed Firewall

Fivespark zorgt ervoor dat de toegang tot je bedrijfsnetwerk en data 24/7 proactief wordt bewaakt en dat eventuele veiligheidsrisico’s worden aangepakt. 

Dit jaar €270.000 verliezen? Dat kan!

“Ransomware is meer een probleem voor grote organisaties, toch? Ons bedrijf is daar helemaal niet interessant voor...” -- Een gedachte die we regelmatig tegenkomen, maar die écht achterhaald is. Ook het mkb is regelmatig slachtoffer van ransomware-aanvallen, met ....

Windows 12 komt eraan - deze 8 punten mag je verwachten

Vorig jaar juni meldde een goed ingevoerde Windows-bron dat Microsoft aan de opvolger van Windows 11 werkt. Of die nieuwe versie ook Windows 12 gaat heten is nog onbekend, maar vooralsnog gebruiken we dat maar even als werktitel. Zo langzaamaan druppelt er steeds meer ....

Fivespark & de toekomst van de werkplek - Podcast met CTO Kees

Onze CTO en hoofd knutselaar Kees van Bemmel was te gast bij New Business Radio om te spreken over Fivespark en de laatste innovaties in de wereld van de digitale werkplek. In 40 minuten neemt hij je mee langs de kansen, valkuilen en praktische mogelijkheden die ....

Alles centraal geregeld hebben?

Benieuwd hoe we jouw IT volledig ontzorgen?
Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.