Onze klanten

Kies voor zekerheid & duurzaamheid

Cyber security is niet iets dat je er 'bij' doet. De ontwikkelingen gaan snel en de potentiële problemen zijn groot.  

We zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken.  

Dat doen we op verschillende manieren: 

  • Pro-actief werkplekbeheer & monitoring 
  • Anti-ransomware voor mkb
  • Back-ups waar je écht op kunt vertrouwen
  • Geautomatiseerd in & uit dienst treden

Veilig en snel werken

Managed Wifi 

Goede zakelijke wifi-verbinding is essentieel. Wij zorgen voor het aanleggen, de installatie en het beheer. Hierdoor heb je maximale uptime en een betrouwbare, snelle en veilige verbinding in elke hoek van je kantoor. 

Managed Router en/ of switch

Wij denken met je mee over alle nodige IT componenten die voor jouw situatie het beste zijn en regelen de installatie en het beheer. 

Managed Firewall

Fivespark zorgt ervoor dat de toegang tot je bedrijfsnetwerk en data 24/7 proactief wordt bewaakt en dat eventuele veiligheidsrisico’s worden aangepakt. 

Digitale werkplek

Fivespark voorziet in een flexibele en optimaal beveiligde werkplek op basis van Microsoft 365 en Datto. 

Werkplekken worden op afstand gemonitord en beheerd. Door input vanuit de agentsoftware die op de werkplek is geïnstalleerd, springen we proactief bij wanneer updates bijvoorbeeld niet tijdig geïnstalleerd worden of antivirus software niet van de laatste definities is voorzien. Daarnaast kijken we bij problemen - op verzoek - met gebruikers mee. 

Device Management: Unified endpoint management

Fivespark doet het volledige beheer van endpoints zoals mobiele toestellen en tablets.

Naast het bijhouden van de Configuration Management Database van alle assets houden we ook de controle over de beveiliging; het op afstand pushen en controleren van profielen.

Managed network

Wij regelen de complete invulling van de netwerkomgeving.

Wij leveren, configureren en beheren alles; van router en firewall tot switch en accesspoint. Onder het beheer valt ook monitoring, beveiliging en het uitvoeren van updates.

Meer over managed services

Schaduw-IT: Uitroeien, snoeien of laten bloeien?

Schaduw-IT is méér dan alleen een bedreiging voor jouw IT omgeving, dat legden we al uit in het eerste deel van ons tweeluik over schaduw-IT. Het biedt ook kansen. Wat moet je nou doen als organisatie: vermijden of omarmen? En is het mogelijk te kiezen voor een gulden ....

Microsoft Defender: slimme endpoint beveiliging voor mkb

Het is nog niet zo lang geleden dat nerds die op hun slaapkamer een computervirus in elkaar knutselden de grootste digitale bedreiging waren voor het mkb. Misschien herinner je je nog het ILOVEYOU-virus of het door een Nederlander geschreven Anna Kournikova-virus. De ....

Android 14 komt eraan, dit kan je verwachten

Google is hard aan het werk om ook dit jaar weer een nieuwe versie van Android uit te brengen. We zijn inmiddels bij nummer 14 aanbeland. Altijd weer een spannend moment voor gebruikers van Android smartphones en tablets. Wat zijn de nieuwe functies van Android 14? ....

Alles centraal geregeld hebben?

Benieuwd hoe we jouw IT volledig ontzorgen?
Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.