Onze partners

Jarenlange samenwerking

De geschiedenis van Fivespark gaat al een heel eind terug, ruim twintig jaar. Met de meeste van onze partners werken we dan ook al lange tijd samen. We kennen elkaar goed en weten wat er mogelijk is. Zo zorgen we samen voor de best mogelijk service en dienstverlening. 

Volop keuze, altijd de juiste partner

IT is nooit one size fits all. We helpen je graag aan de best passende hardware, software en diensten voor jouw organisatie. In principe kunnen we ieder merk, platform en systeem leveren en daarin denken we graag met je mee.  

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan hardware, van onder andere Apple, Samsung, HP, Lenovo en Dell. En of je nu aan de slag wil met het Apple, Microsoft of Google/Android – we zijn er voor je. 

Op zoek naar de juiste partij voor jou? 

Twijfel je nog wat bij jouw organisatie past? Dan denken we natuurlijk graag met je mee. Er is veel te kiezen in hardware, software en connectiviteit. Alle devices, verbindingen en services hebben zo hun voor- en nadelen.  

We zetten de opties graag voor je op een rij.

6 innovaties die jouw werkplek definitief gaan veranderen

Bij Fivespark houden we graag in de gaten welke nieuwe ontwikkelingen jouw werkplek net een beetje prettiger, handiger of productiever maken. We zetten een zestal innovaties op een rij, die de komende jaren zeker omarmd zullen worden.

Full Service Provider vs Managed Service Provider wat is het verschil?

Full Service Provider Full Service Provider (FSP). Dat is hoe we onszelf zien. We bieden je het allerbeste op het gebied van Managed Services, Software Development, Connectiviteit, Hardware en Adoptie. Vijf takken van sport die je stuk voor stuk nodig hebt in de ....

Bellen met Teams: Alle voordelen op een rij

Gebruikt je bedrijf Microsoft Teams al om te chatten en online te vergaderen? Dan wordt het misschien tijd voor de volgende stap: bellen én gebeld worden met Teams. Dat kan gewoon via je oude, vertrouwde vaste nummer dat iedereen al kent. Voor je klanten verandert er ....