Onze klanten

Mobile Device Management 

Mobile Device Management zodat jouw organisatie zorgeloos kan groeien. 

Wij nemen zowel de installatie als het beheer van alle mobiele apparaten en applicaties voor je uit handen en zorgen dat alle informatie centraal wordt bewaard. Denk aan de instellingen, gebruikersrechten en het beveiligingsbeleid. We detecteren op eventuele veiligheidsrisico’s en voorkomen ransomware aanvallen, en bewaken tegelijkertijd de privacy van de gebruikers. 

Zakelijke mobiele telefoon 

Ben jij verantwoordelijk voor de aanschaf van zakelijke telefoons binnen je bedrijf? Dan helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes. 

Mogen medewerkers bijvoorbeeld zelf kiezen of trek je één lijn? Heb je speciale veiligheidseisen of moeten toestellen extra robuust zijn? En kies je voor kopen of leasen?

We helpen je op graag weg, zodat jouw medewerkers straks een zakelijke mobiele telefoon hebben die past bij hun werk én het beheer voor IT een eitje wordt. 

Zakelijke laptop 

Een goede zakelijke laptop helpt je medewerkers om efficiënt te werken. Maar wat is goed? 

Kies je voor Windows of juist voor Apple? Kopen of leasen? En zijn er nog andere belangrijke overwegingen? We helpen je graag op weg. 

Partner van de beste merken  

Wat je ook voor hardware nodig hebt, we helpen je graag. Als partner van Samsung, Apple, EPOS, KPN en Vodafone verlenen we je bovendien de allerbeste service. 

 

Kopen of leasen

Overweeg je nieuwe hardware met een leaseconstructie in gebruik te nemen? Er zijn verschillende redenen waarom dit interessanter kan zijn dan kopen. 

Bijvoorbeeld door de flexibiliteit die het je bedrijf geeft, de ontzorging van de IT-afdeling én de voorspelbaarheid van de kosten. Ook is het een duurzame keuze. We vertellen je graag wat Hardware as a Service inhoudt, wat de voordelen zijn en wanneer dit de beste keuze is voor jouw bedrijf. 

Een eigen webshop voor jouw collega’s 

Met een interne webshop maak je het voor jouw mensen gemakkelijk om hardware uit te kiezen.

Jij bepaalt welk deel van ons ruime assortiment je aanbiedt. Wij zorgen voor een overzichtelijke webshop speciaal voor jouw organisatie.  

Duurzame hardware

Hardware kan een belangrijke rol spelen in het duurzaamheidsbeleid van jouw organisatie. Met relatief eenvoudige keuzes kun je een groot verschil maken. Daar helpen we je graag bij! 

Je kunt bijvoorbeeld denken aan de aanschaf van goed te repareren hardware, de compensatie van e-waste en duurzame end-of-life (EOL) oplossingen zoals hergebruik of recycling.

Eenvoudige uitrol van nieuwe hardware 

Nieuwe devices kun je eenvoudig laten bezorgen waar het jou uitkomt: op kantoor, bij medewerkers thuis of op een centrale locatie.

We zorgen graag voor een soepele uitrol, waarbij apparaten gebruiksklaar en up to date geleverd worden.  

Het laatste hardware nieuws

Wat is een eSIM en wat heb je eraan?

Simkaarten: die kleine, ongrijpbare stukjes plastic die je met veel gepriegel in je smartphone steekt. Tenminste, dat geldt voor de fysieke simkaarten. Tegenwoordig zien we gelukkig steeds vaker de eSIM – het digitale alternatief voor deze plastic kaartjes. De eSIM is ....

Android 14 komt eraan, dit kan je verwachten

Google is hard aan het werk om ook dit jaar weer een nieuwe versie van Android uit te brengen. We zijn inmiddels bij nummer 14 aanbeland. Altijd weer een spannend moment voor gebruikers van Android smartphones en tablets. Wat zijn de nieuwe functies van Android 14? ....

Vers van de pers: de nieuwe zakelijke devices van Samsung

Samsung laat sinds gisteren weer een paar nieuwe sterren aan het hardwarefirmament schitteren. In het oog springend zijn bijvoorbeeld de klaptelefoon met groter tweede scherm Galaxy Z Flip 5 en de Z Fold 5, die je kunt uitvouwen tot een compacte tablet. Met name de Z ....

Wil jij geen zorgen meer over hardware?

Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat je alles uit je hardware haalt?
Plan gewoon even een online belletje in. We denken graag met je mee.