Onze klanten

Mobile Device Management 

Mobile Device Management is interessant wanneer jouw organisatie begint te groeien. 

Wij nemen zowel de installatie als het beheer van alle mobiele apparaten en applicaties voor je uit handen en zorgen dat alle informatie centraal wordt bewaard. Denk aan de instellingen, gebruikersrechten en het beveiligingsbeleid. We detecteren op eventuele veiligheidsrisico’s en voorkomen ransomware aanvallen, en bewaken tegelijkertijd de privacy van de gebruikers. 

Partner van vooraanstaande merken 

Wij regelen de complete invulling van de netwerkomgeving.

We zijn Platinum Business Partner van Samsung en Apple Authorized Reseller. Daarnaast zijn we en KPN Excellence partner en Vodafone Strategic partner. 

Onze partners

Kopen of leasen

Bij hardware bieden wij de mogelijkheid om de hardware aan te schaffen of om deze door middel van een leaseconstructie in gebruik te nemen.

Ben je nog niet zeker of je wilt kopen of leasen? We denken hierover graag met je mee.

Webshop

De webshop van Fivespark is een afgeschermde omgeving waar je directe bestellingen van hardware kunt plaatsen. 

Leveringen vinden direct plaats vanuit de leveranciers, waardoor je je laptop of telefoon snel in huis hebt! 

Duurzaamheid en buy-back

Bij Fivespark hechten we veel waarde aan duurzaamheid, en we doen wat we kunnen om het milieu te ontzien. Wij zien dagelijks hoeveel tablets en toestellen er gebruikt worden in organisaties, en ook hoe vaak ze worden vervangen.

Wij zorgen ervoor dat de oude toestellen een tweede leven krijgen. Lever ze bij ons in tegen een vergoeding. Na inspectie worden ze schoongemaakt, refurbished en hergebruikt. Indien een tweede leven niet mogelijk is worden deze apparaten conform AVG Wetgeving ontdaan van de data en gerecycled, zodat de materialen kunnen worden hergebruikt. Hiervoor verstrekken wij een certificaat ter bewijs. 

Verleg je grenzen met de Galaxy S22 Series

Je wilt de hele dag connected zijn met de business. Switchen tussen je zakelijke apps en online videocalls moet snel, gemakkelijk en moeiteloos zijn. Vandaag, morgen en overmorgen. Want alleen zo haal je alles uit je dienstverlening. Met de Galaxy S22 Series werk je ....

Samsung Galaxy Books

Laptops en Chromebooks voor de werkplek van nu Krachtige devices staan aan de basis van de werkplek van de moderne professional. Samsung zet hierin een nieuwe stap met het Galaxy Books-portfolio; slimme Samsung-laptops en -Chromebooks waarmee je nog makkelijker overal ....

Wil jij geen zorgen meer over hardware?

Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat je alles uit je hardware haalt?
Plan gewoon even een online belletje in. We denken graag met je mee.