Onze klanten

Mobile Device Management 

Mobile Device Management is interessant wanneer jouw organisatie begint te groeien. 

Wij nemen zowel de installatie als het beheer van alle mobiele apparaten en applicaties voor je uit handen en zorgen dat alle informatie centraal wordt bewaard. Denk aan de instellingen, gebruikersrechten en het beveiligingsbeleid. We detecteren op eventuele veiligheidsrisico’s en voorkomen ransomware aanvallen, en bewaken tegelijkertijd de privacy van de gebruikers. 

Partner van vooraanstaande merken 

Wij regelen de complete invulling van de netwerkomgeving.

We zijn Platinum Business Partner van Samsung en Apple Authorized Reseller. Daarnaast zijn we en KPN Excellence partner en Vodafone Strategic partner. 

Onze partners

Kopen of leasen

Bij hardware bieden wij de mogelijkheid om de hardware aan te schaffen of om deze door middel van een leaseconstructie in gebruik te nemen.

Ben je nog niet zeker of je wilt kopen of leasen? We denken hierover graag met je mee.

Webshop

De webshop van Fivespark is een afgeschermde omgeving waar je directe bestellingen van hardware kunt plaatsen. 

Leveringen vinden direct plaats vanuit de onze partners, waardoor je je laptop of telefoon snel in huis hebt! 

Duurzaamheid en buy-back

Bij Fivespark hechten we veel waarde aan duurzaamheid, en we doen wat we kunnen om het milieu te ontzien. Wij zien dagelijks hoeveel tablets en toestellen er gebruikt worden in organisaties, en ook hoe vaak ze worden vervangen.

Wij zorgen ervoor dat de oude toestellen een tweede leven krijgen. Lever ze bij ons in tegen een vergoeding. Na inspectie worden ze schoongemaakt, refurbished en hergebruikt. Indien een tweede leven niet mogelijk is worden deze apparaten conform AVG Wetgeving ontdaan van de data en gerecycled, zodat de materialen kunnen worden hergebruikt. Hiervoor verstrekken wij een certificaat ter bewijs. 

1200 iPhones uitrollen, hoe pak je dat aan?

Onze samenwerking met gemeente ‘s-Hertogenbosch gaat al heel wat jaren terug. Onlangs hebben we een mooi project afgerond waarbij we 1200 medewerkers voorzagen van een nieuwe telefoon. Ben je benieuwd hoe we dat aanpakken?

MDM met Samsung Knox: totale controle op afstand

Mobiele telefoons en apparaten zijn niet meer weg te denken uit ons zakelijk leven en de opkomst van hybride werken versterkt dit alleen maar. Iedere medewerker moet immers vanaf elke locatie bereikbaar zijn en toegang hebben. Dit stelt jou als IT-beheerder voor een ....

Verleg je grenzen met de Galaxy S22 Series

Je wilt de hele dag connected zijn met de business. Switchen tussen je zakelijke apps en online videocalls moet snel, gemakkelijk en moeiteloos zijn. Vandaag, morgen en overmorgen. Want alleen zo haal je alles uit je dienstverlening. Met de Galaxy S22 Series werk je ....

Wil jij geen zorgen meer over hardware?

Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat je alles uit je hardware haalt?
Plan gewoon even een online belletje in. We denken graag met je mee.