Ik heb ervaren dat de Composable Data Hub data snel en eenvoudig kan koppelen tussen AFAS en andere bronnen. Dit maakt implementatie en migratie van AFAS binnen organisaties eenvoudig en flexibel

author-image

Arjan van der Laan - Consultant bij AFAS

Hoe werkt de Composable Data Hub?

De Composable Data Hub werkt als een hub-and-spoke model waaruit spaken naar buiten steken.

Aan het einde van iedere spaak zit een bedrijfsapplicatie, dienst of andere toepassing. De spil is waar ze allemaal samenkomen. 

Voordat data via een spaak teruggaat naar een specifieke applicatie, controleert de spil of die data ook op andere plaatsen aangepast moet worden.

Zo kan elke afdeling in hun eigen systemen blijven werken, is je data centraal uitleesbaar en kan je veel effectiever koers kiezen op basis van data. 

Jouw data beter bruikbaar met Directus

Door middel van onze partnership met Open Source platform Directus kunnen we makkelijk alle verschillende applicaties die je gebruikt veilig en gemakkelijk verbinden. 

Directus genereert API's waarmee het mogelijk is om verschillende applicaties met elkaar te laten communiceren. Met Directus kunnen we er slim en veilig voor zorgen dat jouw ATS, CRM, boekhoudpakket en nieuwsbrieftool allemaal over dezelfde informatie beschikken.

Weten wat de Composable Data Hub voor jou kan betekenen?

Download de Whitepaper als je: 

  • Écht data-driven beslissingen wilt maken
  • Developers en engineers zich op hun werk wilt laten kunnen focussen
  • Twee of meer verschillende platformen gebruikt zoals CRM, ATS, salaris of finance systemen