Onze klanten

Focus op de eindgebruiker 

De meeste bedrijven hebben scherp voor ogen waar ze naartoe willen en hoe ze willen werken.

Maar, heb je ook voldoende kennis van de markt of de juiste partner om deze keuzes te maken? Meestal worden deze keuzes gemaakt door het management, terwijl zij niet persé de eindgebruikers zijn. Adoptie heeft alles te maken met de tevredenheid van de eindgebruikers: hoe hoger de tevredenheid, hoe beter de werksfeer. 

Een goed adoptieplan en succesvolle implementatie 

Gaat er iets mis, dan heb je natuurlijk een plan B nodig.

Dat begint bij een goede back-up van je data. Wij zorgen er ook voor dat die veranderingen goed geïmplementeerd worden. Daarbij nemen we uiteraard graag alle praktische zaken uit handen. 

Het stellen van de juiste vragen; meer dan alleen van A naar B 

Wij vragen je waar je staat als bedrijf, ben je conservatief of juist vooruitstrevend?

Kost het moeite om je mensen mee te krijgen in nieuwe processen, omdat ze verandering lastig vinden? Of gaat het niet om de verandering zelf, maar vinden ze het lastig om in gestroomlijnde processen te werken? We houden er allemaal rekening mee in onze aanpak.
Samen bepalen we waar je nu staat (A) om vervolgens uit te stippelen hoe je naar B gaat, waarbij we kritisch kijken of B ook daadwerkelijk de oplossing is. We kijken verder dan alleen het product en wat dit doet met de medewerkers. Sluit het namelijk wel aan op de huidige processen? 

Key users en ambassadeurs 

Voor een succesvol adoptieplan betrekken we de hele organisatie.

Medewerkers weten namelijk als geen ander wat werkt en wat niet werkt. Hieruit ontstaan key users of ambassadeurs; gebruikers die niet alleen goed kunnen meedenken over het vraagstuk, maar ook een voorbeeldrol aannemen tijdens de implementatie. Dit helpt draagvlak creëren en versoepelt het proces. 

Adoptie Blogs

Letterlijk 10x slimmer bezig met Samsung Knox

Je wilt zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan het beheren van je mobiele apparaten, maar wél zeker weten dat alles goed geregeld is. Altijd en overal. Dat is voor veel bedrijven dé reden om voor mobile device management (MDM) en security te vertrouwen op Samsung Knox. ....

IT-ontzorging: digitale werkplekken bij British School of Amsterdam

Door onze consultant Daniel van Egdom Een aantal maanden geleden liep ik over de Amsterdamse Havenstraat, naar de oude strafgevangenis. Voor een potentiële nieuwe klant mocht ik een Site Survey doen rondom de digitale werkplek: we kijken dan naar de bestaande techniek ....

Projectmanagement, is dat nou echt zo belangrijk?

Goed bereikbaar zijn en altijd en overal kunnen werken wordt steeds belangrijker. De juiste tools helpen daarbij. Steeds meer organisaties maken daarom de overstap naar een toekomstbestendige communicatieoplossing. Ivonne de Jonge, onze key accountmanager, vertelt in ....

Adoptie goed geregeld

Benieuwd hoe we jouw procesoptimalisatie in goede banen kunnen leiden? Plan dan een gesprek. We denken graag met je mee.