Onze klanten

Focus op de eindgebruiker 

De meeste bedrijven hebben scherp voor ogen waar ze naartoe willen en hoe ze willen werken.

Maar, heb je ook voldoende kennis van de markt of de juiste partner om deze keuzes te maken? Meestal worden deze keuzes gemaakt door het management, terwijl zij niet persé de eindgebruikers zijn. Adoptie heeft alles te maken met de tevredenheid van de eindgebruikers: hoe hoger de tevredenheid, hoe beter de werksfeer. 

Een goed adoptieplan en succesvolle implementatie 

Gaat er iets mis, dan heb je natuurlijk een plan B nodig.

Dat begint bij een goede back-up van je data. Wij zorgen er ook voor dat die veranderingen goed geïmplementeerd worden. Daarbij nemen we uiteraard graag alle praktische zaken uit handen. 

De juiste vragen; voorbij A naar B 

Wij vragen je waar je staat als bedrijf, ben je conservatief of juist vooruitstrevend?

Samen bepalen we waar je nu staat en we kijken verder dan alleen het product, en wat dit doet met de medewerkers. Zo brengen wij jouw processen naar een hoger niveau. 

Key users en ambassadeurs 

Voor een succesvol adoptieplan betrekken we de hele organisatie.

Medewerkers weten namelijk als geen ander wat werkt en wat niet werkt. Hieruit ontstaan key users of ambassadeurs; gebruikers die niet alleen goed kunnen meedenken over het vraagstuk, maar ook een voorbeeldrol aannemen tijdens de implementatie. Dit helpt draagvlak creëren en versoepelt het proces. 

Meer over adoptie

Social engineering op Microsoft Teams: pas op voor criminele praatjes

Een vriendelijk berichtje van een collega en hoppa, zonder te twijfelen download je een bestand met malware of vul je een formulier in met gevoelige informatie. In Microsoft Teams ga je immers ervan uit dat je alleen communiceert met collega's of andere bekenden. Maar ....

Maak kennis met het Customer Success Team!

(Van links naar rechts Joyce van Dam, Jonna Nijdam, Tirtsa de Wolf.) Bij Fivespark denken we vaak na over hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen. Vanuit die gedachte is onlangs het Customer Success Team opgericht. Het team bestaat uit drie ervaren professionals ....

IT-adoptie: Tussen wat IT bedacht heeft en wat de werkvloer ermee moet

Succesvolle implementatie van nieuwe software, hardware en processen vraagt niet alleen om de juiste technieken – je hebt ook betrokken medewerkers nodig, die goed met die nieuwe techniek aan de slag gaan. En dat is waarom adoptie een essentieel onderdeel is van ieder ....

Adoptie goed geregeld

Benieuwd hoe we jouw procesoptimalisatie in goede banen kunnen leiden? Plan dan een gesprek. We denken graag met je mee.