Duurzame hardware

We ondersteunen onze klanten graag met duurzame inzet van hardware. Daarbij focussen we op de begin- en eindfases in device lifecycle management: aanschaf van duurzame hardware en duurzame end-of-life (EOL) opties.


Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan aanschaf van specifieke hardware, compensatie van e-waste, hergebruik van devices en recycling van restmaterialen. 

Organisaties die ons helpen te verduurzamen

Hackshield: Cybersecurity voor kinderen

Met cyber security kun je niet vroeg genoeg beginnen! Dat is de gedachte achter Hackshield, een spannend interactief avontuur rondom cybercriminaliteit. Als Junior Cyber Agents leren kinderen (8-12 jaar) zich wapenen tegen ongewenste digitale ervaringen, zoals cyberpesten, online privacy en datalekken.

Met Hackshield worden jonge internetgebruikers klaargestoomd voor een online wereld waarin alles kan, maar niet alles mag. Een initiatief dat we bij Fivespark graag ondersteunen.

Goed werkgeverschap

Zonder team zijn we nergens: het zijn onze mensen die het verschil maken. Logischerwijs proberen we voor hén ook het verschil te maken. Met goede arbeidsvoorwaarden en groeimogelijkheden.

Met groot vertrouwen en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, diversiteit en inclusie.