Makkelijk al je bedrijfsdata effectief benutten? 

Maak al jouw data betrouwbaar, toegankelijk en toepasbaar.

In deze whitepaper lees je hoe één centrale bron voor data en bedrijfslogica jouw organisatie verder helpt en je leven makkelijker maakt.

CDH Whitepaper-1-1

Gebruik eindelijk al je data

Alle data in je databases is een potentiële goudmijn. Maar op dit moment kan je er niet bij. Gecentraliseerde datamanagement is vrijwel alle MKB+ organisaties op dit moment te complex om zelf te organiseren beheren. Het gevolg: bedrijfsdata blijft slecht georganiseerd en wordt daarom beperkt of niet gebruikt voor beslissingen waar je zuivere data nodig hebt. 

Onze Composable Data Hub gaat dit probleem voor je oplossen. Het maakt datamanagement makkelijk, overzichtelijk en  beheersbaar. Doordat het data van alle afdelingen wederzijds begrijpelijk maakt en geconnect met één centraal systeem.  In de whitepaper lees je wat je hierover moet weten, download direct

 

Voor wie is dit? 

  • Management die makkelijk data-driven beslissingen wilt maken
  • Techneuten die zich op hun 'echte' werk willen gaan focussen
  • Bedrijven die twee of meer verschillende platformen gebruiken voor CRM, ATS, salaris of finance systemen 


Klinkt Fivespark nog onbekend?

Wij zijn de eerste Full Service Provider op het gebied van digitale werkplekken van Nederland. Dit betekent dat wij alles alles voor je kunnen regelen zodat jij niet alleen de allerbeste digitale werkplek hebt die je kan wensen maar daar ook geen omkijken naar hebt. Met onze totaalaanpak op Managed Services, Software Development, Hardware, Connectiviteit en Adoptie bieden we je alles wat je IT-omgeving nodig heeft onder één dak.

Zodat je altijd zeker weet dat het goed zit.