Onze klanten

Een abonnement dat bij je medewerkers past

Je wil dat je medewerkers bereikbaar zijn en overal aan het werk kunnen. Daar hoort een passend zakelijk telefoon abonnement bij.

Maar kies je voor een kleine, grote of unlimited databundel? Is onbeperkt bellen een must? En hebben al je medewerkers hetzelfde abonnement nodig, of kies je voor verschillende abonnementen voor verschillende functies? Wij kunnen je direct advies geven voor jouw situatie.

Alleen de beste partners

De beste oplossing voor jou – alleen daar nemen we genoegen mee. Daarom werken we voor zakelijke telefonie samen met de hoogst aangeschreven partners: Vodafone en KPN.

Het installatie- en regelwerk nemen we je volledig uit handen. Zo weet je zeker dat alles perfect werkt is. En hebben je medewerkers een betrouwbaar en stabiel netwerk, wat hun productiviteit ten goede komt.

Wij werken samen met

Mobile asset management

Niet alleen zorgen we ervoor dat je medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn. We denken ook met je mee over mobiel asset management, zodat je medewerkers in verschillende functies goed ondersteunt.

Denk aan installatiemonteurs die op locatie werken, tot magazijnmedewerkers die bijhouden wat er in en uit het magazijn gaat. Ook zorgen we ervoor dat de facturatie gestroomlijnd verloopt en slim is gekoppeld aan de juiste afdelingen.  

Zakelijke telefoons

Ben je naast telefoonabonnementen ook op zoek naar de juiste smartphones voor je bedrijf? Ook dan kun je op ons rekenen. Bij het kopen van zakelijke telefoons komen andere eisen en wensen kijken, dan bij het kopen van een privétoestel. Ontdek hier de mogelijkheden die je hebt rondom zakelijke mobiele telefoons.

Beveiliging en beheer zijn van groot belang. Je moet daarnaast beslissen of je alle medewerkers hetzelfde toestel geeft, of ze zelf laat kiezen. Welke past het beste bij jouw situatie? Ontdek het hier. 

En dan is er nog de keuze voor kopen of leasen. We zijn je graag van dienst. 

Vaste telefonie

Zakelijk bellen via een vaste lijn? Ook daar kunnen we je bij helpen. We bieden zowel VoIP (Voice over Internet Protocol) als bellen via Teams aan. Dat is vaste telefonie, zonder verbonden te zijn aan één locatie. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en voordelen.

Laatste nieuws over connectiviteit

Wat is een eSIM en wat heb je eraan?

Simkaarten: die kleine, ongrijpbare stukjes plastic die je met veel gepriegel in je smartphone steekt. Tenminste, dat geldt voor de fysieke simkaarten. Tegenwoordig zien we gelukkig steeds vaker de eSIM – het digitale alternatief voor deze plastic kaartjes. De eSIM is ....

Zakelijk internet anno 2023: Kabel, ADSL of Glasvezel?

Wat moet je weten? Onlangs werd duidelijk dat 2022 'een absoluut recordjaar voor glasvezel' was. Met meer dan 1 miljoen nieuwe aansluitingen en steeds meer mogelijkheden voor groei, zit glasvezel in de lift. Sinds glasvezel in 2005 in Nederland geïntroduceerd werd, is ....

Wacht even... Hebben we eigenlijk wel een back-up

Wat gebeurt er bij jouw bedrijf als het vaste internet uitvalt? Geen idee? Gaat iedereen naar huis? Als het antwoord niet 'dan gaan we over op de back-up verbinding' is, dan is het tijd om over een back-upverbinding na te denken. Onze collega Laurens praat je bij.