Onze klanten

Internetten via een vaste lijn

Internetten via een vaste lijn? Daarvoor heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een verbinding via de telefoonlijn (ISDN, ADSL en VDSL), televisiekabel of glasvezel.

Via de telefoonlijn heeft als voordeel dat de prijs relatief laag is en dat het praktisch overal beschikbaar is. Wel heeft de afstand van de wijkcentrale veel invloed op de snelheid en is deze verbinding met name geschikt voor kleine bedrijven.

Internet via de televisiekabel is geschikt voor kleine bedrijven die hoge internetsnelheden nodig hebben. En zakelijk glasvezel is geschikt voor grotere bedrijven en bedrijven die sterk afhankelijk zijn van een stabiele internetverbinding.

Perfecte wifi op kantoor

Een goede zakelijke wifi verbinding is cruciaal voor de productiviteit van je medewerkers. Dat regelen we graag voor je.

Zowel het aanleggen als de installatie en het beheer kun je aan ons overlaten. Ook denken we mee over alle nodige IT-componenten, zoals een managed router en/of switch. Het resultaat? Maximale uptime en in elke hoek van je kantoor een snelle, stabiele én veilige verbinding. Ook een veilig gastennetwerk, VPN of andere netwerkzaken regelen we graag voor je.

Wij werken met

Vergeet de back-upverbinding niet

Breekt er paniek uit in je bedrijf als het vaste internet uitvalt? Dan is het tijd om over een back-upverbinding na te denken. Alles gaat tegenwoordig immers via internet: e-mailen, de administratie, videobellen, betaalverkeer, het beheren van de voorraad, bestanden delen en zelfs vaste telefonie.

Hoewel we er alles aan doen om je 24/7 online te houden, loopt er bij een provider wel eens iets mis of wordt er bijvoorbeeld een kabel geraakt bij graafwerkzaamheden. En dat is precies waarom we bij onze klanten standaard een draadloze back-upverbinding plaatsen, zodat je het niet eens merkt als de fysieke internetverbinding uitvalt. En zodat in ieder geval de belangrijkste werkzaamheden gewoon door kunnen lopen.

Remote werken met veilig internet

Werken jouw medewerkers regelmatig remote? Bijvoorbeeld thuis, onderweg, in het buitenland of bij klanten? Dan is het extra belangrijk dat ze dit met een veilige verbinding van het bedrijf doen. Hoe?

Met een van onze zakelijke 4G-oplossingen. We leveren bijvoorbeeld MiFi-routers met een simkaart. Deze routers zijn zo groot als een smartphone, waardoor je ze eenvoudig meeneemt. Ook leveren we 4G-simkaarten die rechtstreeks in een laptop of tablet passen. Zo kunnen je medewerkers overal veilig online en blijven je bedrijfsgegevens goed beschermd.

De beste oplossing voor jouw bedrijf

Of je nou glasvezel zakelijk wil gebruiken, op zoek bent naar zakelijke wifi-oplossingen of naar een oplossing voor zakelijk 4G, wij denken graag met je mee. Onze specialisten weten alles over zakelijke telefonie en internet en kunnen je hier goed in adviseren. Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in.

Laatste nieuws over connectiviteit

Wat is een eSIM en wat heb je eraan?

Simkaarten: die kleine, ongrijpbare stukjes plastic die je met veel gepriegel in je smartphone steekt. Tenminste, dat geldt voor de fysieke simkaarten. Tegenwoordig zien we gelukkig steeds vaker de eSIM – het digitale alternatief voor deze plastic kaartjes. De eSIM is ....

Zakelijk internet anno 2023: Kabel, ADSL of Glasvezel?

Wat moet je weten? Onlangs werd duidelijk dat 2022 'een absoluut recordjaar voor glasvezel' was. Met meer dan 1 miljoen nieuwe aansluitingen en steeds meer mogelijkheden voor groei, zit glasvezel in de lift. Sinds glasvezel in 2005 in Nederland geïntroduceerd werd, is ....

Wacht even... Hebben we eigenlijk wel een back-up

Wat gebeurt er bij jouw bedrijf als het vaste internet uitvalt? Geen idee? Gaat iedereen naar huis? Als het antwoord niet 'dan gaan we over op de back-up verbinding' is, dan is het tijd om over een back-upverbinding na te denken. Onze collega Laurens praat je bij.