Onze klanten

Altijd online met zakelijk internet 

Altijd en overal een snelle, stabiele en veilige verbinding voor je medewerkers. Dat realiseren we graag voor je. 

Of je nu ‘gewoon’ internet nodig hebt, of een uitgebreide IP-VPN met beveiligde gekoppelde verbinding tussen meerdere vestigingen... we regelen het graag voor je.  

Je kunt bij ons terecht voor een stabiele vaste lijn, maar ook voor perfecte wifi op kantoor, een backupverbinding, zakelijk 4G én stevige beveiliging van iedere mogelijke verbinding. 

Zakelijk mobiel bellen 

Ben je op zoek naar het beste zakelijke telefoon abonnement voor je medewerkers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Met de kwaliteitsnetwerken van onze partners Vodafone en KPN ben je altijd goed bereikbaar, daar kun je van op aan. Daarnaast bieden we je abonnementen die perfect aansluiten op wat jij en je collega’s nodig hebben. 

Je kunt bij ons ook terecht voor mobile asset management, de nieuwste smartphones én de allerbeste support. 

Wij werken met:

Vaste telefonie & bellen via de cloud 

Zakelijk bellen via een vast nummer? Veel bedrijven kiezen dan voor VoIP (Voice over Internet Protocol), ofwel bellen via internet. Maar er is ook een nieuwe trend: cloudbellen, bijvoorbeeld via Microsoft Teams. En die trend is here to stay. 

Wat het best bij jouw organisatie past is heel persoonlijk. Beide oplossingen hebben zo hun eigen voordelen, nadelen en mogelijkheden. We denken graag met je mee over de juiste keuze! 

Professionele inventarisatie en advies 

Wij komen bij je langs voor een inventarisatie en het beste advies omtrent jouw digitale werkplek. 

Bijvoorbeeld voor het leveren van een managed WiFi dienst, waarbij we in kaart brengen of bestaande bekabeling op een bepaalde locatie voldoet, en op welke plaatsen access points geplaatst dienen te worden om overal in het pand voldoende dekking te creëren. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. 

We werken niet voor niets al acht jaar met Fivespark samen. We zijn echt partners en weten elkaar te vinden. Als er een uitdaging is, gaan ze die niet uit de weg, maar pakken ze het met beide handen aan.
author-image

Michael Haarman - ICT Beheerder bij PHB Deventer

Wij kunnen op één plek terecht met al onze vragen en problemen. Dankzij Fivespark hebben we een flinke efficiencyslag gemaakt.
author-image

Michael Haarman - ICT Beheerder bij PHB Deventer

Support op telefonie en internet

Onze eigen engineers verzorgen de support op zowel telefonie als internet.

Dankzij ons monitoring systeem zijn wij als eerste op de hoogte van een storing en kunnen we deze oplossen, vaak zonder dat je het door hebt. 

Geen zorgen over connectiviteit

Ook alle connectiviteit zorgeloos geregeld? Dan is een adviesgesprek je eerste stap. Altijd op maat advies over welke partner en producten passen bij situatie. 

Connectiviteit nieuws

Wat is een eSIM en wat heb je eraan?

Simkaarten: die kleine, ongrijpbare stukjes plastic die je met veel gepriegel in je smartphone steekt. Tenminste, dat geldt voor de fysieke simkaarten. Tegenwoordig zien we gelukkig steeds vaker de eSIM – het digitale alternatief voor deze plastic kaartjes. De eSIM is ....

Zakelijk internet anno 2023: Kabel, ADSL of Glasvezel?

Wat moet je weten? Onlangs werd duidelijk dat 2022 'een absoluut recordjaar voor glasvezel' was. Met meer dan 1 miljoen nieuwe aansluitingen en steeds meer mogelijkheden voor groei, zit glasvezel in de lift. Sinds glasvezel in 2005 in Nederland geïntroduceerd werd, is ....

Wacht even... Hebben we eigenlijk wel een back-up

Wat gebeurt er bij jouw bedrijf als het vaste internet uitvalt? Geen idee? Gaat iedereen naar huis? Als het antwoord niet 'dan gaan we over op de back-up verbinding' is, dan is het tijd om over een back-upverbinding na te denken. Onze collega Laurens praat je bij.