Onze klanten

Altijd verbonden

Heb je ‘gewoon’ een eenvoudige internetverbinding nodig?

Of een uitgebreide IP-VPN waarbij meerdere vestigingen onderling beveiligd gekoppeld zijn en de internetverbinding centraal ontsloten wordt met een next-generation cloud-firewall? Fivespark levert elke gangbare verbinding in de markt. Glasvezelverbindingen zijn daarbij de afgelopen jaren op steeds meer plaatsen beschikbaar geworden, en worden steeds meer de standaard. 

Telefonie en Internet Of Things 

Van het uitrusten van zeecontainers met IoT sensors, tot het mobiel (bijvoorbeeld als backup) ontsluiten van kantoren in een IP-VPN en alles ertussenin.

Op gebied van vaste telefonie ondersteunen we (migratietrajecten naar) Hosted Voice over IP telefonie.

Mobiel 

Telefonie via mobiel is makkelijk en snel goed geregeld.

Fivespark werkt samen met de hoogst aangeschreven partners: Vodafone en KPN. Hierdoor kunnen we je altijd het beste aanbod doen. Wij zorgen ervoor dat alles goed geïnstalleerd en geregeld is en zullen je bij hoogverbruik informeren om kosten te voorkomen. Ook denken we met je mee over mobiel asset management; wij zorgen ervoor dat de facturatie gestroomlijnd verloopt en slim is gekoppeld aan de juiste afdelingen. 

Wij werken met:

VoIP

Door over te stappen op Voice over Internet Protocol (VoIP) maak je het jezelf en je organisatie een stuk makkelijker.

Je bent niet gebonden aan een locatie, je kunt veel gesprekken over één netwerkverbinding voeren. Fivespark regelt alle VoIP centrales voor je in. Wij zorgen ervoor dat je altijd een stabiele verbinding hebt, waardoor ook je telefoonverbinding stabiel is. 

Bellen via Microsoft Teams 

Steeds meer mensen maken gebruik van Microsoft Teams.

Zeker voor organisaties die volledig Office-geïntegreerd zijn, is het werken heerlijk efficiënt. Bellen via telefoon kun je naadloos laten overgaan in bellen via laptop. Afspraken plannen, notities maken, alles is mogelijk. Wij helpen je bij het integreren en inrichten van alle onderdelen, zodat alles wordt gestroomlijnd. 

We werken niet voor niets al acht jaar met Fivespark samen. We zijn echt partners en weten elkaar te vinden. Als er een uitdaging is, gaan ze die niet uit de weg, maar pakken ze het met beide handen aan.
author-image

Michael Haarman - ICT Beheerder bij PHB Deventer

Wij kunnen op één plek terecht met al onze vragen en problemen. Dankzij Fivespark hebben we een flinke efficiencyslag gemaakt.
author-image

Michael Haarman - ICT Beheerder bij PHB Deventer

Professionele inventarisatie en advies

Wij komen bij je langs voor een inventarisatie en het beste advies omtrent jouw digitale werkplek.

Bijvoorbeeld voor het leveren van een managed WiFi dienst, waarbij we in kaart brengen of bestaande bekabeling op een bepaalde locatie voldoet, en op welke plaatsen access points geplaatst dienen te worden om overal in het pand voldoende dekking te creëren. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Support op telefonie en internet

Onze eigen engineers verzorgen de support op zowel telefonie als internet.

Dankzij ons monitoring systeem zijn wij als eerste op de hoogte van een storing en kunnen we deze oplossen, vaak zonder dat je het door hebt. 

Geen zorgen over connectiviteit

Benieuwd hoe jij dankzij ons altijd een goede verbinding hebt?
Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Wacht even... Hebben we eigenlijk wel een back-up

Wat gebeurt er bij jouw bedrijf als het vaste internet uitvalt? Geen idee? Gaat iedereen naar huis? Als het antwoord niet 'dan gaan we over op de back-up verbinding' is, dan is het tijd om over een back-upverbinding na te denken. Onze collega Laurens praat je bij.

7 tips voor admins om meer uit Microsoft Teams te halen

Teams kent veel mogelijkheden. En Microsoft voegt voortdurend nieuwe functies toe. Fijn natuurlijk, zo’n uitgebreide tool. Maar elk voordeel heeft z’n nadeel. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst 97% van de organisaties niet alles uit Teams haalt wat erin zit. ....

Beheer met Microsoft Teams zakelijke telefonie eenvoudig zelf

Ondanks de opkomst van online vergaderen en chatten, blijft good old bellen voor jouw bedrijf belangrijk. Je klanten willen je immers direct kunnen bereiken, net zoals jij zaken snel via een telefoontje wilt kunnen regelen. 

Of neem contact met ons op