Samsung Galaxy Books

26-07-2021
Samsung Galaxy Books

In dit blog

  Laptops en Chromebooks voor de werkplek van nu

  Krachtige devices staan aan de basis van de werkplek van de moderne professional. Samsung zet hierin een nieuwe stap met het Galaxy Books-portfolio; slimme Samsung-laptops en -Chromebooks waarmee je nog makkelijker overal kunt werken. Fivespark vertelt je alles wat je moet weten.

  Premium devices voor iedere organisatie

  De Galaxy Books beschikken over krachtige processoren, indrukwekkend werkgeheugen en Windows 11. De hardware en het Chrome OS van de Chromebooks zijn ideaal voor het werken met cloudapps; de uitkomst voor organisaties die volledig in de cloud werken, zoals scholen en universiteiten. Een aantal modellen hebben een 360-gradenscharnier en worden geleverd met S Pen. Dankzij ondersteuning voor de Wifi 6(E)-verbinding werk je nog sneller, veiliger en makkelijker thuis, op kantoor en onderweg.

  Overal beveiligd tegen cybercrime

  Vanzelfsprekend mag het aan sterke security niet ontbreken. Ook daarvan ben je verzekerd met Samsung-laptops en -Chromebooks. Beide typen apparaten bieden sterke beveiliging in de kern. De laptops zijn voorzien van slimme securitytechnologie die aansluit bij de praktijk van vandaag. Deze bestaat onder andere uit een securitychip gecombineerd met Samsung Enhanced Security-technologie met tamper alert en BIOS auto-recovery.
  Dit biedt goede bescherming tegen hacks en malware. Het Chrome OS op de Chromebooks wordt automatisch van securityupdates voorzien. Deze sterke basisbeveiliging houdt je weerbaar tegen dreigingen zoals malware en hacks.

  Samsung biedt compleet aanbod voor de werkplek

  Met het nieuwe portfolio kan de hele werkplek worden ingevuld met Samsung-oplossingen. Samsung biedt ruime keuze in laptops, Chromebooks, smartphones en tablets. Daarmee biedt Samsung een totaalaanbod voor de hybride werkplek, met hardware en diensten die optimaal met elkaar samenwerken. Daarmee is Samsung nog meer dan ooit dé partner voor de hybride werkplek.

  Ontdek de power van de Galaxy Books

  De laptops en Chromebooks uit het Galaxy Books-portfolio laten je optimaal hybride werken. Wil jij dat zelf ervaren? Laat het ons weten, en we maken het voor je mogelijk.

  Lees verder over Hardware

  Lees verder

  Wat doe je met oude hardware? Inleveren!

  Wat doet jouw organisatie met hardware die end of life is? Weggooien, in een kast laten verstoffen of inleveren? Michael Groen, inkoopmanage.

  Kerberoasting maakt sterke wachtwoorden nog belangrijker

  “Heb je een sterk wachtwoord?” zit met “Heb je een herstart geprobeerd?” in het repertoire van iedere support-medewerker. Daar is een reden .

  Staan deze 6 acties al op je to-do-lijst voor 2024?

  De eerste maand van 2024 is bijna voorbij, en de meeste goede voornemens zijn alweer vergeten. Daarom hebben we een lijst opgesteld van punt.