Samsung Galaxy Books

26-07-2021
Samsung Galaxy Books

In dit blog

  Laptops en Chromebooks voor de werkplek van nu

  Krachtige devices staan aan de basis van de werkplek van de moderne professional. Samsung zet hierin een nieuwe stap met het Galaxy Books-portfolio; slimme Samsung-laptops en -Chromebooks waarmee je nog makkelijker overal kunt werken. Fivespark vertelt je alles wat je moet weten.

  Premium devices voor iedere organisatie

  De Galaxy Books beschikken over krachtige processoren, indrukwekkend werkgeheugen en Windows 11. De hardware en het Chrome OS van de Chromebooks zijn ideaal voor het werken met cloudapps; de uitkomst voor organisaties die volledig in de cloud werken, zoals scholen en universiteiten. Een aantal modellen hebben een 360-gradenscharnier en worden geleverd met S Pen. Dankzij ondersteuning voor de Wifi 6(E)-verbinding werk je nog sneller, veiliger en makkelijker thuis, op kantoor en onderweg.

  Overal beveiligd tegen cybercrime

  Vanzelfsprekend mag het aan sterke security niet ontbreken. Ook daarvan ben je verzekerd met Samsung-laptops en -Chromebooks. Beide typen apparaten bieden sterke beveiliging in de kern. De laptops zijn voorzien van slimme securitytechnologie die aansluit bij de praktijk van vandaag. Deze bestaat onder andere uit een securitychip gecombineerd met Samsung Enhanced Security-technologie met tamper alert en BIOS auto-recovery.
  Dit biedt goede bescherming tegen hacks en malware. Het Chrome OS op de Chromebooks wordt automatisch van securityupdates voorzien. Deze sterke basisbeveiliging houdt je weerbaar tegen dreigingen zoals malware en hacks.

  Samsung biedt compleet aanbod voor de werkplek

  Met het nieuwe portfolio kan de hele werkplek worden ingevuld met Samsung-oplossingen. Samsung biedt ruime keuze in laptops, Chromebooks, smartphones en tablets. Daarmee biedt Samsung een totaalaanbod voor de hybride werkplek, met hardware en diensten die optimaal met elkaar samenwerken. Daarmee is Samsung nog meer dan ooit dé partner voor de hybride werkplek.

  Ontdek de power van de Galaxy Books

  De laptops en Chromebooks uit het Galaxy Books-portfolio laten je optimaal hybride werken. Wil jij dat zelf ervaren? Laat het ons weten, en we maken het voor je mogelijk.

   

  gerelateerde berichten

  Met nieuwe partner Directus maken wij data beter bruikbaar

  Sommige kansen moet je grijpen! Ons nieuwe partnership met Open Source platform Directus is er zo een. Bij Fivespark zetten we Directus al a.

  Fivespark vereenvoudigt kapitaliseren ongebruikte bedrijfsdata

  De Full Service Provider is eerste Nederlandse partner van Directus  Fivespark is de eerste Nederlandse partner van het Amerikaanse Directus.

  Fivespark democratiseert data

  De Full Service Provider is eerste Nederlandse partner van Directus Fivespark sluit als eerste in Nederland een partnership met Directus, ee.