Kom ook naar de eerste Directus meet-up in Europa!

2-06-2023
Directus LOGO

In dit blog

  Op donderdag 6 juli zal de eerste Directus meet-up van Europa plaatsvinden. Directus CTO en Co-Founder Rijk van Zanten komt naar Nederland en zal onze eerste spreker zijn. Met nieuwe product insights, de product roadmap en verschillende klantcases. Hij zal worden bijgestaan door Fivespark CTO Kees van Bemmel die vertelt over het nut van een headless CMS, PIM systeem en procurementworklow in één en hoe automatisering ons portfolio heeft versterkt. 

  Ben jij een tech enthusiast en wil je samen met andere CTO's, IT-managers, developers en ZZP'ers ontdekken wat de toekomst is van IT? Dan nodigen wij je van harte uit voor de eerste Directus meet-up!

  Schrijf je hier in! 

  Meer lezen

  Wat is een eSIM en wat heb je eraan?

  Simkaarten: die kleine, ongrijpbare stukjes plastic die je met veel gepriegel in je smartphone steekt. Tenminste, dat geldt voor de fysieke .

  Android 14 komt eraan, dit kan je verwachten

  Google is hard aan het werk om ook dit jaar weer een nieuwe versie van Android uit te brengen. We zijn inmiddels bij nummer 14 aanbeland. Al.

  Nieuwe cyber security wetgeving: NIS2 - Dit betekent het voor jouw organisatie

  Eind 2024 komt er in Nederland nieuwe wetgeving rondom digitale beveiliging op basis van de Europese NIS2-richtlijn. Op dat moment vallen ni.