Kom ook naar de eerste Directus meet-up in Europa!

2-06-2023
Directus LOGO

In dit blog

  Op donderdag 6 juli zal de eerste Directus meet-up van Europa plaatsvinden. Directus CTO en Co-Founder Rijk van Zanten komt naar Nederland en zal onze eerste spreker zijn. Met nieuwe product insights, de product roadmap en verschillende klantcases. Hij zal worden bijgestaan door Fivespark CTO Kees van Bemmel die vertelt over het nut van een headless CMS, PIM systeem en procurementworklow in één en hoe automatisering ons portfolio heeft versterkt. 

  Ben jij een tech enthusiast en wil je samen met andere CTO's, IT-managers, developers en ZZP'ers ontdekken wat de toekomst is van IT? Dan nodigen wij je van harte uit voor de eerste Directus meet-up!

  Schrijf je hier in! 

  Meer lezen

  Wat doe je met oude hardware? Inleveren!

  Wat doet jouw organisatie met hardware die end of life is? Weggooien, in een kast laten verstoffen of inleveren? Michael Groen, inkoopmanage.

  Kerberoasting maakt sterke wachtwoorden nog belangrijker

  “Heb je een sterk wachtwoord?” zit met “Heb je een herstart geprobeerd?” in het repertoire van iedere support-medewerker. Daar is een reden .

  Staan deze 6 acties al op je to-do-lijst voor 2024?

  De eerste maand van 2024 is bijna voorbij, en de meeste goede voornemens zijn alweer vergeten. Daarom hebben we een lijst opgesteld van punt.