Kom ook naar de eerste Directus meet-up in Europa!

    2-06-2023
    Directus LOGO

    In dit blog

      Op donderdag 6 juli zal de eerste Directus meet-up van Europa plaatsvinden. Directus CTO en Co-Founder Rijk van Zanten komt naar Nederland en zal onze eerste spreker zijn. Met nieuwe product insights, de product roadmap en verschillende klantcases. Hij zal worden bijgestaan door Fivespark CTO Kees van Bemmel die vertelt over het nut van een headless CMS, PIM systeem en procurementworklow in één en hoe automatisering ons portfolio heeft versterkt. 

      Ben jij een tech enthusiast en wil je samen met andere CTO's, IT-managers, developers en ZZP'ers ontdekken wat de toekomst is van IT? Dan nodigen wij je van harte uit voor de eerste Directus meet-up!

      Schrijf je hier in! 

      Meer lezen

      Steeds meer cyberdreigingen voor jongeren

      De maand oktober staat wereldwijd in het teken van cybersecurity. Een belangrijk moment om aandacht te vragen voor een groeiend probleem: cy.

      Use IT voortaan Fivespark: Een nieuwe fase in IT beheer

      Op 14 oktober markeren we een belangrijke mijlpaal: Use IT stopt als zelfstandig merk en gaat voortaan verder onder de vlag van Fivespark. D.

      Veilig tijd besparen met Microsoft Copilot

      Microsoft Copilot biedt een slimme manier om werkprocessen binnen de gehele organisatie efficiënter te maken. De voordelen van Copilot zijn .