Kom ook naar de eerste Directus meet-up in Europa!

2-06-2023
Directus LOGO

In dit blog

  Op donderdag 6 juli zal de eerste Directus meet-up van Europa plaatsvinden. Directus CTO en Co-Founder Rijk van Zanten komt naar Nederland en zal onze eerste spreker zijn. Met nieuwe product insights, de product roadmap en verschillende klantcases. Hij zal worden bijgestaan door Fivespark CTO Kees van Bemmel die vertelt over het nut van een headless CMS, PIM systeem en procurementworklow in één en hoe automatisering ons portfolio heeft versterkt. 

  Ben jij een tech enthusiast en wil je samen met andere CTO's, IT-managers, developers en ZZP'ers ontdekken wat de toekomst is van IT? Dan nodigen wij je van harte uit voor de eerste Directus meet-up!

  Schrijf je hier in! 

  Meer lezen

  De sleutel tot efficiënter parkeerbeheer: Lessen uit de Schiphol Valet Parking app

  “Het concept achter de parkeerapplicatie van D&B was niet nieuw. De uitdaging lag bij het beheer en de updates. Dat hebben wij opgelost .

  Ontdek hoe Fivespark IT-uitdagingen aanpakt met toegankelijke oplossingen

  Benieuwd naar hoe Fivespark de complexe wereld van IT vereenvoudigt? In een recent interview met Dutch IT Channel bespreken onze CTO Kees va.

  Zo maken we prioriteit van goed werkgeverschap

  Ruim zeventig Fivespark-medewerkers zijn dagelijks in de weer om een fijne en veilige digitale werkplek voor onze klanten te realiseren. Daa.