Klaar voor een nieuwe uitdaging? - Juli 2023 editie

26-06-2023
Featured Image

In dit blog

  Soepel online samenwerken, een veilige digitale werkplek en IT die ‘gewoon’ goed werkt. Dat is wat onze klanten willen en dat is waar onze experts iedere dag keihard aan werken. Als full service provider leveren we aan meer dan 1.800 klanten in bijna alle branches de meest gebruiksvriendelijke oplossingen. In IT beheer, software development, connectiviteit, hardware en adoptie.

  Kom je bij Fivespark werken, dan bepaal jij waar en wanneer je werkt. Natuurlijk is het gezellig - en soms ook wel zo handig - als je af en toe bij ons in Amstelveen werkt. Maar we zorgen ook voor een perfect uitgeruste digitale werkplek.

  De ICT-wereld verandert iedere dag en wij vinden het belangrijk dat jij kan meebewegen. Daarom investeren we continu in jouw ontwikkeling met een ruim opleidingsbudget. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en alle ruimte om met goede ideeën uit te proberen.

  Ben je een kei in je vak? Wil je iedere dag leren? En vind je een fijne werkomgeving minstens zo belangrijk? Dan zoeken we jou. Dit zijn onze actuele vacatures:.

  VoIP Engineer (€ 2.400 - € 4.200)

  Simpele ICT-oplossingen kunnen onder de motorkap knap ingewikkeld zijn. Jij weet dat als geen ander. Je kunt goed inschatten wat de klant nodig heeft en handelt daarnaar. Als VoIP Engineer ben je onderdeel van ons operations team. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze diensten iedere dag probleemloos werken. Deze Vacature VoIP Engineer is perfect voor een zelfstandige probleemoplosser.

  IT Engineer (€ 2.400 - € 4.650)

  Je bent op zoek naar de perfecte werkplek waar je jouw ICT-hart iedere dag kunt laten kloppen. Als IT Engineer houd je je bezig met het soepel uitrollen van projecten bij onze klanten zorg je dat de communicatie perfect verloopt. Samen met jou veranderen we de manier waarop mensen met IT werken. Zin om met onze CTO Kees samen te werken aan innovatieve ideeën die écht werken? Check de Vacature IT Engineer!

  Business / Financial Controller (€ 3.350 - € 4.400)

  Ben jij toe aan een uitdagende stap? Heb je stevige boekhoudkundige kennis en begrijp je hoe je met data de business kunt sturen? Bij ons krijg je de kans om serieus invloed te hebben op de koers van ons bedrijf. Je vertaalt strategie naar business- en financiële doelen en helpt onze Finance-afdeling verder uit te bouwen. Bekijk de Vacature Business / Financial Controller als je écht het verschil wilt maken.

  Junior Inkoper (€ 2.104 - € 3.157)

  Je hebt je HBO afgerond en weet al het nodige van supply chain en procurement. Je wilt een bak ervaring opdoen en daarbij zelfstandig werken en veel vrijheid hebben. In deze mooie functie zorg je er mede voor dat onze klanten de juiste software, hardware en services krijgen. Ons hoofd inkoop Michael staat je met raad en daad bij. Herken jij jezelf? Check de Vacature Junior Inkoper!

   

  Binnen het team zijn de lijnen echt kort, iedereen werkt samen om te winnen
  author-image

  Jeffrey Hendrikse - Consulting Partner

  Het is ontzettend gaaf om te zien hoeveel tijdswinst, gemak en veiligheid ons werk oplevert bij de bedrijven die we hiermee helpen
  author-image

  Jan-Willem Mentink - Teamlead Delivery

  Ik krijg hier de ruimte om mijn werkdag écht flexibel in te vullen en dat maakt het prettig om bij Fivespark te werken
  author-image

  Michelle Cruz Reddering - Senior Service Medewerker

  Wanneer ik een oplossing aandraag en vervolgens een smile zie, dan maakt dat mijn dag een stuk leuker! 
  author-image

  Aziz Azizahamad - Support Engineer

  Dit is geen hiërarchische organisatie waardoor problemen makkelijker en sneller opgelost worden
  author-image

  Jasper van de Graaf - Support Engineer

  Financial Accountant (€ 3.500 - € 4.000)

  Vind je het leuk om in een groeiende organisatie te zorgen dat de administratie tiptop in orde is? We zijn op zoek naar iemand die onze financiële en administratieve processen stroomlijnt. We bieden een brede dienstverlening en daarbij hoort een complexe en precieze administratie. Ben jij de financiële topper die graag wil meedenken over de richting van onze organisatie? Lees ver: Vacature Financial Accountant.

  Supportmedewerker (€ 2.437 - € 3.434)

  Als klanten een vraag stellen, zit daar altijd een vraag of wens achter. Heb jij dat direct door? En zit je vol ideeën over hoe wij onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren? Dan ben jij de supportmedewerker die we zoeken. Je werkt zelfstandig, maar je weet de juiste afdeling of collega te vinden als dat nodig is. Ben jij die klantgerichte duizendpoot? Aarzel niet en check de Vacature Supportmedewerker.

  Accountmanager New Business (€ 2.000 - 4.000)

  Een nieuwe klant, daar wordt ieder bedrijf gelukkig van en jij al helemaal. Je hebt een paar jaar ervaring in een salesfunctie in IT en telecom. Daardoor voel je goed aan wat de wensen van onze (toekomstige) klanten zijn. Zin om je aan te sluiten bij ons gedreven salesteam? Lees dan de Vacature Accountmanager New Business.

  Medior/senior Accountmanager (€ 3.400 - 5.200)

  Zin om op onze locatie in Den Haag ons netwerk verder uit te bouwen? Je bent een ervaren accountmanager. Je schrikt er dan ook niet terug voor de verantwoordelijkheid voor ruim 400 klanten. Je bent veel op pad en altijd bezig met wat er bij de klant speelt. Ben jij de harde werker die de vrijheid wil om de dingen op zijn of haar eigen manier te doen? Lees vooral verder: Vacature Medior/Senior Accountmanager!

  Dit zijn de 9 vacatures die we op dit moment beschikbaar hebben. Wil je graag bij Fivespark aan de slag, maar ben je op zoek naar een ander profiel? Laat het ons vooral weten! We staan altijd open voor een kennismaking. Vul het formulier open solliciatie in! 

  Lees verder op onze werken-bij pagina!

   

  Lees verder

  Ontdek hoe Fivespark IT-uitdagingen aanpakt met toegankelijke oplossingen

  Benieuwd naar hoe Fivespark de complexe wereld van IT vereenvoudigt? In een recent interview met Dutch IT Channel bespreken onze CTO Kees va.

  Zo maken we prioriteit van goed werkgeverschap

  Ruim zeventig Fivespark-medewerkers zijn dagelijks in de weer om een fijne en veilige digitale werkplek voor onze klanten te realiseren. Daa.

  Wat doe je met oude hardware? Inleveren!

  Wat doet jouw organisatie met hardware die end of life is? Weggooien, in een kast laten verstoffen of inleveren? Michael Groen, inkoopmanage.