Onze klanten

De IT-afdeling regelt de uitrol van hardware

Als je het afleveren van devices aan je medewerkers intern wil afhandelen, faciliteren wij dat.

Wij kunnen alle bestelde apparaten leveren aan jouw IT-afdeling. Zo zorg je er zelf voor dat de hardware bij de juiste medewerker komt. 

Fivespark stuurt devices direct naar collega's

Wil je de afdeling IT ontzorgen? Dan nemen we de verspreiding van nieuwe hardware graag van je over.

We kunnen nieuwe toestellen rechtstreeks bij collega’s bezorgen:

  • op hun thuisadres
  • op kantoor
  • of op een locatie naar wens.
Natuurlijk zorgen wij er indien nodig voor dat er bij ontvangst een gebruiksovereenkomst getekend wordt.

We organiseren een uitroldag

Vervang je veel hardware in één keer? Dan is een uitroldag interessant.

We organiseren een of meerdere momenten waar jouw medewerkers hun nieuwe devices kunnen ophalen. Gewoon op kantoor, of op een speciaal daarvoor ingerichte locatie. Ons team is ter plaatse om vragen te  beantwoorden en bij te springen als er hulp nodig is. 

Meer weten? Lees: 1200 iPhones uitrollen, hoe pak je dat aan?

Onze partners

On- en offboarding

Wil je 100% overzicht houden op jouw hardware? Automatische on- en offboarding biedt uitkomst. Hiermee verbeter je zowel je in dienst als uit dienst processen.

Lees meer over automatische on- en offboarding

 

MDM koppelen

Werk je met een Mobile Device Management (MDM)-systeem, of wil je dat gaan doen? Dan kunnen wij geleverde devices direct koppelen.

Nieuwe toestellen komen dan geregistreerd, up to date en voorzien van de juiste applicaties uit de doos.  Dat scheelt de IT-afdeling en de gebruiker veel tijd.

Ontdek meer over Mobile Device Management.

 

Wat is een eSIM en wat heb je eraan?

Simkaarten: die kleine, ongrijpbare stukjes plastic die je met veel gepriegel in je smartphone steekt. Tenminste, dat geldt voor de fysieke simkaarten. Tegenwoordig zien we gelukkig steeds vaker de eSIM – het digitale alternatief voor deze plastic kaartjes. De eSIM is ....

Android 14 komt eraan, dit kan je verwachten

Google is hard aan het werk om ook dit jaar weer een nieuwe versie van Android uit te brengen. We zijn inmiddels bij nummer 14 aanbeland. Altijd weer een spannend moment voor gebruikers van Android smartphones en tablets. Wat zijn de nieuwe functies van Android 14? ....

Vers van de pers: de nieuwe zakelijke devices van Samsung

Samsung laat sinds gisteren weer een paar nieuwe sterren aan het hardwarefirmament schitteren. In het oog springend zijn bijvoorbeeld de klaptelefoon met groter tweede scherm Galaxy Z Flip 5 en de Z Fold 5, die je kunt uitvouwen tot een compacte tablet. Met name de Z ....

Devices uitrollen? We regelen het graag voor je!

Hoe jij de uitrol van devices ook wilt inrichten, Fivespark regelt het! Wil je advies of ben je benieuwd hoe we jouw unieke uitrol zouden ondersteunen? 

Plan een gesprek en verken wat bij jouw organisatie past.