Verleg je grenzen met de Galaxy S22 Series

9-02-2022
Samsung S22 Business Ultra

In dit blog

  Je wilt de hele dag connected zijn met de business. Switchen tussen je zakelijke apps en online videocalls moet snel, gemakkelijk en moeiteloos zijn. Vandaag, morgen en overmorgen. Want alleen zo haal je alles uit je dienstverlening. Met de Galaxy S22 Series werk je jarenlang zonder zorgen. Pre-order ze nu en ontvang een gratis Galaxy Buds Pro.

  Actie Fivespark Galaxy S22 en Buds

  Future-proof hardware

  Een snelle en energiezuinige processor, indrukwekkend werkgeheugen en een krachtige batterij; onder de motorkap van de Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra bevindt zich hardware die je de hele dag bijstaat. De Galaxy S22 Ultra heeft zelfs een S Pen-stylus voor nog meer mogelijkheden. Hoe je werkdag er ook uitziet en waar je ook werkt, de Galaxy S22-toestellen laten je niet in de steek en get the job done.

  Samsung S22 Business

  Connectiviteit van de toekomst

  5G en Wi-Fi 6E bieden snelheden en stabiliteit die je niet voor mogelijk houdt, ook op drukkere plekken. Met de Galaxy S22 Series haal jij het optimale uit deze verbindingen. Videobellen in 4K en ondertussen werken in Office 365, Outlook en andere apps? De Galaxy S22 draait er zijn hand niet voor om. Dat werkt niet alleen makkelijk; je bespaart ook nog eens veel tijd.

  Galaxy S22 Ultra

  Snel schakelen

  Hybride werken is hot. Je wilt dan ook snel kunnen wisselen tussen je mobiele toestel en een groot scherm zoals je dat kent van de vaste werkplek. De ingebouwde Samsung DeX maakt dat eenvoudig. In een handomdraai koppel je een externe monitor en muis en een extern toetsenbord aan je toestel. Je werkt meteen verder op groot scherm. Super makkelijk!

  De Galaxy S22 als Enterprise Edition

  De Galaxy S22 en S22 Ultra zijn beschikbaar als Enterprise Edition-toestel. Je profiteert van minstens vijf jaar lang security- en firmware-updates en een lange beschikbaarheid in de markt; handig als je wilt opschalen in het aantal toestellen binnen je organisatie. Ook krijg je een jaar lang gratis gebruik van de mobiele beheeroplossing Knox Suite. Deze bundel bevat de belangrijkste Samsung Knox solutions. Meer weten over het Samsung Enterprise Edition-portfolio? Download de onepager

  Extra voordeel met de pre-orderactie

  Als je de Galaxy S22 nu pre-ordert, ontvang je gratis Galaxy Buds Pro ter waarde van €229. Deze actie loopt tot en met 11 maart en geldt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij. Pre-order de Galaxy S22 nu in onze webshop.

  Lees verder over Hardware.

  Lees verder

  Ontdek hoe Fivespark IT-uitdagingen aanpakt met toegankelijke oplossingen

  Benieuwd naar hoe Fivespark de complexe wereld van IT vereenvoudigt? In een recent interview met Dutch IT Channel bespreken onze CTO Kees va.

  Zo maken we prioriteit van goed werkgeverschap

  Ruim zeventig Fivespark-medewerkers zijn dagelijks in de weer om een fijne en veilige digitale werkplek voor onze klanten te realiseren. Daa.

  Wat doe je met oude hardware? Inleveren!

  Wat doet jouw organisatie met hardware die end of life is? Weggooien, in een kast laten verstoffen of inleveren? Michael Groen, inkoopmanage.