Geen zorgen over telecom en IT met KPN en Fivespark

24-07-2021
Featured Image

In dit blog

  “We zijn in een digitale versnelling aan het komen. Met de kennis die bij ons zit én die van Fivespark, kunnen we jou nog beter van dienst zijn. Dankzij onze samenwerking hoef jij je geen zorgen te maken over telecom en IT. Je kunt je gewoon focussen op je eigen corebusiness.”

  Michiel Kok is salesmanager bij KPN. Zijn organisatie werkt samen met Fivespark om te zorgen dat jij een partner hebt die je eenvoudig kunt benaderen. “Mensen doen zaken met mensen. Om de afstand tot het MKB te overbruggen, werken wij samen met een partner als Fivespark.”

  De digitalisering is in een stroomversnelling gekomen

  In het partnerpanel over de digitale werkplek van de toekomst lag de focus voor een belangrijk deel op beveiliging. “Door corona is de hele digitalisering in een stroomversnelling gekomen. We gaan steeds meer met een digitale werkplek werken. Maar hackers zijn ook steeds actiever geworden. Dat zien wij in alle data. Door juist daarover met Fivespark in gesprek te gaan, kun je ervoor zorgen dat jij niet getroffen wordt door ransomware en andere aanvallen.” 

  Goede beveiliging vraagt om een kritische blik en een meedenkende partner. Michiel: “Hackers bedenken altijd weer wat nieuws. Daarom is het belangrijk om als bedrijf te kijken hoe je beveiligd bent. Heb je jouw mensen getraind? Want uiteindelijk ligt het veiligheidsrisico ook bij het handelen van de mens. Daarom is het belangrijk dat je met Fivespark in gesprek gaat. Dan kun je samen kijken hoe je jouw bedrijf optimaal gaat beveiligen. Zorg dat je daar nu vast over nadenkt, en niet op het moment dat je getroffen wordt. Dan ben je te laat.”

  Je hebt elkaar nodig

  KPN en Fivespark werken al jaren samen. Michiel: “Wat ik met name voel bij Fivespark is energie. De wil om elke dag - met elkaar - beter te willen doen. Samen zorgen wij dat samen werken leuk is, verfrissend blijft én voor nieuwe ideeën zorgt. Door elkaar verder te helpen, kunnen wij jou beter van dienst zijn.”

  Michiel Kok over Fivespark:

  Zorg dat je nu vast over beveiliging nadenkt, en niet op het moment dat je getroffen wordt. Dan ben je te laat
  author-image

  Michiel Kok - Kpn

  Wat ik met name voel bij Fivespark is energie!
  author-image

  Michiel Kok - Kpn

  gerelateerde berichten

  Met nieuwe partner Directus maken wij data beter bruikbaar

  Sommige kansen moet je grijpen! Ons nieuwe partnership met Open Source platform Directus is er zo een. Bij Fivespark zetten we Directus al a.

  Fivespark vereenvoudigt kapitaliseren ongebruikte bedrijfsdata

  De Full Service Provider is eerste Nederlandse partner van Directus  Fivespark is de eerste Nederlandse partner van het Amerikaanse Directus.

  Fivespark democratiseert data

  De Full Service Provider is eerste Nederlandse partner van Directus Fivespark sluit als eerste in Nederland een partnership met Directus, ee.