Full Service Provider vs Managed Service Provider

12-01-2023
MSP vs FSP transparant

In dit blog

  Full Service Provider

  Fivespark is een Full Service Provider. We bieden je het allerbeste op het gebied van IT beheer, Software Development, Connectiviteit, Hardware en Adoptie. De vijf pilaren van een gezonde IT-omgeving en alles wat jouw bedrijf op IT gebied nodig heeft om te kunnen groeien. 

  In de IT-wereld zijn Managed Service Provider (MSP) nog steeds de norm. Veel IT-partijen richten zich op het management van netwerken, applicaties en beveiliging. Wij gaan verder, daarom kiezen we voor de onderscheidende term Full Service Provider (FSP). Wij geloven dat complexe IT-vraagstukken (zoals jouw digitale werkplek) een integrale aanpakken verdienen. Zodat alles wat bij IT komt kijken: IT beheer, Software Development, Connectiviteit, Hardware en Adoptie - simpel, schaalbaar en veilig op elkaar aansluit.

  Dát is waar wij goed in zijn.

  Wat doet Fivespark als FSP wat een MSP niet kan? 

  • We bouwen Composable Data Hubs die al jouw bedrijfsapplicaties verbinden, centraliseren en op één plek inzichtelijk maken. Hiermee heb je een zeer krachtige tool om processen te optimaliseren, je werkzaamheden te digitaliseren en al je data te benutten. Lees hier meer over de mogelijkheden.

  • Voer jij een verandering door? Wij zorgen voor succesvolle implementatie én daarmee voor effectieve eindgebruikers en tevreden management. Omdat je niet alleen nieuwe hardware, software en processen wilt hebben, maar vooral dat simpelweg werkt. Ontdek hoe

  • Vaste en mobiele telefonie, online (samen) werken en Internet of Things staat of valt met de juiste connectiviteit. Wij zorgen voor supersnelle en stabiele verbindingen. Met betrouwbare support, zodat je altijd online bent. Lees hier hoe we dat doen.

  • Je kunt bij ons terecht voor al je zakelijke hardware. Smartphones, tablets, computers, displays, netwerkapparatuur. Je regelt het rechtstreeks in onze webshop. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw oude toestellen een tweede leven krijgen, met ons buy-back programma

  En IT beheer dan?

  • Net als de gewone MSP zorgen wij ervoor dat jouw basis IT-beheer soepel en veilig geregeld is. Van device en netwerk management tot aan het volledig beheer van de digitale werkplek. We ondersteunen je IT-organisatie en werken proactief aan een veilige IT-omgeving. Ontdek hier de mogelijkheden, zo kan jij je straks zorgeloos focussen op je kerntaken.

  Dat is wat wij Full Service Provider noemen. Een totaalaanpak voor alles wat jouw IT-omgeving nodig heeft. Samen werken we aan de allerbeste digitale werkplek voor jou en je collega’s.

  Ben je benieuwd wat die digitale werkplek inhoudt, of hoe we jouw IT-omgeving voor ogen hebben? Download het whitepaper:  De digitale werkplek: slim IT-beheer in een hybride omgeving. Of plan een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze experts.

  Meer weten over welke diensten wij allemaal aanbieden? Ontdek het op ons dienstenoverzicht.

  Lees verder

  Ontdek hoe Fivespark IT-uitdagingen aanpakt met toegankelijke oplossingen

  Benieuwd naar hoe Fivespark de complexe wereld van IT vereenvoudigt? In een recent interview met Dutch IT Channel bespreken onze CTO Kees va.

  Zo maken we prioriteit van goed werkgeverschap

  Ruim zeventig Fivespark-medewerkers zijn dagelijks in de weer om een fijne en veilige digitale werkplek voor onze klanten te realiseren. Daa.

  Wat doe je met oude hardware? Inleveren!

  Wat doet jouw organisatie met hardware die end of life is? Weggooien, in een kast laten verstoffen of inleveren? Michael Groen, inkoopmanage.