Full Service Provider vs Managed Service Provider wat is het verschil?

12-01-2023
Featured Image

In dit blog

  Full Service Provider

  Full Service Provider (FSP). Dat is hoe we onszelf zien. We bieden je het allerbeste op het gebied van Managed Services, Software Development, Connectiviteit, Hardware en Adoptie. Vijf takken van sport die je stuk voor stuk nodig hebt in de IT-omgeving van jouw gezonde, groeiende organisatie. 

  We kiezen voor de term FSP, omdat we geloven dat je complexe IT-vraagstukken (zoals de digitale werkplek) het best integraal aanpakt, zodat Managed Services, Software Development, Connectiviteit, Hardware en Adoptie perfect op elkaar inspelen. Dát is waar wij goed in zijn. In de IT-wereld is de term Managed Service Provider (MSP) bekender, waarbij vooral gedoeld wordt op IT-clubs die zich richten op het management van netwerken, applicaties en beveiliging. 

  Dit is hoe we bij Fivespark een stuk verder gaan:

  • We bouwen API’s, applicaties en centrale data hubs. Zodat jouw organisatie processen optimaliseert, werkzaamheden digitaliseert en het maximale uit je data haalt.

  • We zorgen voor succesvolle implementatie én tevreden eindgebruikers. Zodat je niet alleen die mooie nieuwe hardware, software en processen hebt, maar dat je mensen er ook mee kunnen werken.

  • Vaste en mobiele telefonie, online (samen) werken en Internet of Things staat of valt met de juiste connectiviteit. We zorgen voor supersnelle en betrouwbare verbindingen. Met ijzersterke support, zodat je altijd online bent.

  • Je kunt bij ons terecht voor al je zakelijke hardware. Smartphones, tablets, computers, displays, netwerkapparatuur. Je regelt het rechtstreeks in onze webshop. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw oude toestellen een tweede leven krijgen, met ons buy-back programma.

  En… laten we de kern van de Managed Service Provider niet vergeten:

  • We zorgen er graag voor dat jouw IT-beheer simpelweg in goede handen is. Van device en netwerk management tot aan het volledig beheer van de digitale werkplek. We ondersteunen je IT-organisatie en werken pro-actief aan een veilige IT-omgeving. Zodat jij je zorgeloos kunt focussen op je kerntaken.

  Dat is wat wij Full Service Provider noemen. Je mag het ook samenvatten als een totaalaanpak voor alles wat jouw IT-omgeving nodig heeft. Samen werken we aan de allerbeste digitale werkplek voor jou en je collega’s.

  Ben je benieuwd wat die digitale werkplek inhoudt, of hoe we jouw IT-omgeving voor ogen hebben? We vertellen je er graag meer over.
  Download het whitepaper:  De digitale werkplek: slim IT-beheer in een hybride omgeving.
  Of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze mensen, ze denken graag met je mee!

  Lees verder

  Met nieuwe partner Directus maken wij data beter bruikbaar

  Sommige kansen moet je grijpen! Ons nieuwe partnership met Open Source platform Directus is er zo een. Bij Fivespark zetten we Directus al a.

  Fivespark vereenvoudigt kapitaliseren ongebruikte bedrijfsdata

  De Full Service Provider is eerste Nederlandse partner van Directus  Fivespark is de eerste Nederlandse partner van het Amerikaanse Directus.

  Fivespark democratiseert data

  De Full Service Provider is eerste Nederlandse partner van Directus Fivespark sluit als eerste in Nederland een partnership met Directus, ee.