Full Service Provider Fivespark neemt Use IT over 

3-10-2023
Featured Image

In dit blog

  Ray Kemp, CEO van Fivespark: “Met de overname van UseIT kunnen we de groeiende vraag naar alles wat met de digitale werkplek te maken heeft in goede banen leiden.” 

  Amstelveen, 3 oktober 2023 - Fivespark neemt als onderdeel van de lange termijn groeistrategie Use IT over. Use IT is aanbieder van onder andere werkplekbeheer, hosting en connectiviteit. Fivespark is een Amstelveense Full Service Provider die zorgt voor een totaaloplossing in de combinatie van IT beheer, Software Development, Connectiviteit, Hardware en Adoptie. Fivespark rekent bedrijven binnen het groot mkb, non-profit organisaties en verschillende corporates tot hun klantenkring. De ICT-dienstverlener is officieel samenwerkingspartner van onder meer KPN, VodafoneZiggo en Microsoft. In het realiseren van de groeiambities wordt Fivespark bijgestaan door Pride Capital Partners, gespecialiseerd investeerder in ICT. Fivespark verwacht in de nabije toekomst meer overnames te doen.

  Use IT beheert met een twintigkoppig team duizenden werkplekken en staat bekend om een hoogwaardige en proactieve dienstverlening op het gebied van ICT. Het hele team van Use IT en de bijbehorende kennis en expertise blijft na de overname behouden. Ray Kemp, CEO van Fivespark: “Met de overname van Use IT kunnen we de groeiende vraag naar alles rondom de digitale werkplek in goede banen leiden. We verwelkomen een ervaren team voor wie onderwerpen als digitale werkomgevingen en connectiviteit een tweede natuur is.” Use IT bestaat ruim 20 jaar en is gevestigd in Amsterdam. De naam Use IT blijft voortbestaan.

  Bedrijven groeien door hun mensen veilig en vrijuit te laten werken

  Fivespark wil bedrijven en hun medewerkers eenvoudig, veilig en digitaal laten samenwerken. Met die missie heeft het succes. De afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid naar 70 medewerkers en bedient het meer dan 1.800 bedrijven zoals British School of Amsterdam en de retailketen vanHaren. “Bedrijven groeien het snelst als mensen veilig en vrijuit kunnen werken. De digitale werkplek is vaak het kloppend hart van die groei. De vraag naar expertise hieromtrent groeit en dan is het fijn dat we alle belangrijke diensten en expertises in huis hebben om dit mogelijk te maken.”

  Over Fivespark

  Fivespark heeft meer dan 20 jaar ervaring in telecom en ICT. Ruim 70 Fivespark-collega’s gaan iedere dag onder het motto “Keep it simple” aan de slag voor meer dan 1.800 klanten. Fivespark biedt ze een totaaloplossing binnen vijf pijlers die de traditionele aanpak overstijgt. Deze vijf pijlers zijn IT beheer, software development, connectiviteit, hardware en adoptie. Fivespark werkt samen met onder andere Microsoft, Samsung, Apple, KPN, VodafoneZiggo en Datto. Vanuit kantoren in Amstelveen en Den Haag werkt Fivespark door heel Nederland.

  Meer informatie is te vinden op fivespark.com

   

  gerelateerde berichten

  Zo maken we prioriteit van goed werkgeverschap

  Ruim zeventig Fivespark-medewerkers zijn dagelijks in de weer om een fijne en veilige digitale werkplek voor onze klanten te realiseren. Daa.

  Wat doe je met oude hardware? Inleveren!

  Wat doet jouw organisatie met hardware die end of life is? Weggooien, in een kast laten verstoffen of inleveren? Michael Groen, inkoopmanage.

  Kerberoasting maakt sterke wachtwoorden nog belangrijker

  “Heb je een sterk wachtwoord?” zit met “Heb je een herstart geprobeerd?” in het repertoire van iedere support-medewerker. Daar is een reden .