Fivespark trapt 2023 af met nieuwe website!

17-01-2023
Vrouw met computer

In dit blog

  Bij Fivespark beginnen we het jaar goed met een fonkelnieuwe website. Eentje die precies uitstraalt wie we voor onze klanten willen zijn: een betrouwbare partner voor de allerbeste digitale werkplek.

  Je leest dit bericht op onze gloednieuwe website. Een website die onze klanten én ons eigen team eer aandoet. Waar je steeds meer nieuws, best practices en andere inspiratie voor jouw IT-omgeving zult vinden. Waar we je graag laten zien voor welke klanten we met trots werken. Waar je duidelijk terugvindt wat we voor je kunnen betekenen én hoe we dat aanpakken.

  Een mooi voorbeeld daarvan: onze nieuwe whitepaper rondom de digitale werkplek. Want de moderne, hybride werkpek is natuurlijk vooral een digitale werkplek. Dat vraagt behoorlijk wat van je IT. Ben je benieuwd hoe wij dat zien?

  Download whitepaper: De digitale werkplek: slim IT-beheer in een hybride omgeving

  Full Service Provider

  Ken je Fivespark al een tijdje, dan weet je dat we ons in ruim twintig jaar ontwikkelden van een telecombedrijf tot Full Service Provider voor de allerbeste digitale werkplek. Met onze ketenaanpak op IT beheer, Software Development, Connectiviteit, Hardware en Adoptie bieden we je alles wat je IT-omgeving nodig heeft, onder één dak.

  En dat blijven we doen. Vanaf nu in een nieuw, fris jasje. Natuurlijk met de kwaliteit en service die je van ons gewend bent.

  💡 Met zo'n 2.000 klanten zijn we een van de grootste Full Service Providers van Nederland. De term Managed Service Provider klinkt je misschien bekender in de oren, toch past die term niet bij ons. Benieuwd waarom? We schreven er een stukje over: Full Service Provider (FSP) of Managed Service Provider (MSP, wat is het verschil?

  De nieuwe website zien we als mooie mijlpaal om onze positie als Full Service Provider verder te verstevigen. We hebben er veel zin in om van 2023 een sprankelend jaar te maken, met bijpassende plannen. Je hoort er binnenkort meer over!

  Lees verder

  Zo maken we prioriteit van goed werkgeverschap

  Ruim zeventig Fivespark-medewerkers zijn dagelijks in de weer om een fijne en veilige digitale werkplek voor onze klanten te realiseren. Daa.

  Wat doe je met oude hardware? Inleveren!

  Wat doet jouw organisatie met hardware die end of life is? Weggooien, in een kast laten verstoffen of inleveren? Michael Groen, inkoopmanage.

  Kerberoasting maakt sterke wachtwoorden nog belangrijker

  “Heb je een sterk wachtwoord?” zit met “Heb je een herstart geprobeerd?” in het repertoire van iedere support-medewerker. Daar is een reden .