Fivespark trapt 2023 af met nieuwe website!

17-01-2023
Vrouw met computer

In dit blog

  Bij Fivespark beginnen we het jaar goed met een fonkelnieuwe website. Eentje die precies uitstraalt wie we voor onze klanten willen zijn: een betrouwbare partner voor de allerbeste digitale werkplek.

  Je leest dit bericht op onze gloednieuwe website. Een website die onze klanten én ons eigen team eer aandoet. Waar je steeds meer nieuws, best practices en andere inspiratie voor jouw IT-omgeving zult vinden. Waar we je graag laten zien voor welke klanten we met trots werken. Waar je duidelijk terugvindt wat we voor je kunnen betekenen én hoe we dat aanpakken.

  Een mooi voorbeeld daarvan: onze nieuwe whitepaper rondom de digitale werkplek. Want de moderne, hybride werkpek is natuurlijk vooral een digitale werkplek. Dat vraagt behoorlijk wat van je IT. Ben je benieuwd hoe wij dat zien?

  Download whitepaper: De digitale werkplek: slim IT-beheer in een hybride omgeving

  Full Service Provider

  Ken je Fivespark al een tijdje, dan weet je dat we ons in ruim twintig jaar ontwikkelden van een telecombedrijf tot Full Service Provider voor de allerbeste digitale werkplek. Met onze ketenaanpak op Managed Services, Software Development, Connectiviteit, Hardware en Adoptie bieden we je alles wat je IT-omgeving nodig heeft, onder één dak.

  En dat blijven we doen. Vanaf nu in een nieuw, fris jasje. Natuurlijk met de kwaliteit en service die je van ons gewend bent.

  💡 Met zo'n 2.000 klanten zijn we een van de grootste Full Service Providers van Nederland. De term Managed Service Provider klinkt je misschien bekender in de oren, toch past die term niet bij ons. Benieuwd waarom? We schreven er een stukje over: Full Service Provider (FSP) of Managed Service Provider (MSP, wat is het verschil?

  De nieuwe website zien we als mooie mijlpaal om onze positie als Full Service Provider verder te verstevigen. We hebben er veel zin in om van 2023 een sprankelend jaar te maken, met bijpassende plannen. Je hoort er binnenkort meer over!

  Lees verder

  Wat is een eSIM en wat heb je eraan?

  Simkaarten: die kleine, ongrijpbare stukjes plastic die je met veel gepriegel in je smartphone steekt. Tenminste, dat geldt voor de fysieke .

  Android 14 komt eraan, dit kan je verwachten

  Google is hard aan het werk om ook dit jaar weer een nieuwe versie van Android uit te brengen. We zijn inmiddels bij nummer 14 aanbeland. Al.

  Nieuwe cyber security wetgeving: NIS2 - Dit betekent het voor jouw organisatie

  Eind 2024 komt er in Nederland nieuwe wetgeving rondom digitale beveiliging op basis van de Europese NIS2-richtlijn. Op dat moment vallen ni.