Eenvoudig en veilig thuiswerken

Vrijheid

Werken op afstand is steeds normaler geworden. Een mailtje sturen terwijl u bij de klant zit,  vanuit uw woonkamer een vergadering online bijwonen, webinars en e-learning volgen op het moment dat het u uitkomt, rapportages delen of realtime bewerken met uw collega’s is mogelijk vanaf elke locatie en elk device. Dat geeft veel vrijheid.

IT

Echter zijn nog niet alle organisaties hier helemaal op ingericht. Eén van de redenen is dat er contracten zijn afgesloten met externe consultants of providers. Waardoor bedrijven verouderde hardware of applicaties gebruiken. De consultants die de IT destijds hadden ingericht zijn inmiddels vertrokken, met daarbij alle kennis.

Er bestaan ook hybride organisaties, die deels over zijn naar de Cloud. Anderen zijn wel over naar de Cloud, maar hebben geen idee hoe het zit met de veiligheid.

Eenvoudig en veilig

Met de oplossingen van onze partners KPN, Vodafone-Ziggo, Samsung en Apple kunnen we zorgen dat u altijd op een eenvoudige en beveiligde manier toegang heeft tot uw data.

Met onze kant-en-klare oplossing Eenvoudig Thuiswerken beschikt u over een conference room audio- en videoapplicatie. Wij leveren een virtueel privé netwerk (VPN), waardoor de communicatie verloopt via een beveiligde verbinding naar uw bedrijfsnetwerk. Hierdoor kunt u vanaf een afstand vergaderen, alle bedrijfsapplicaties benaderen en bedrijfsdocumenten die centraal staan opgeslagen delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u onbezorgd thuiswerken.

Simpel en veilig!  Wilt u ook overal veilig en efficiënt kunnen werken? Neem dan contact met ons op.

Keep IT Simple!


Inschrijven nieuwsbrief
Contactgegevens
Fivespark (hoofdkantoor)
Gondel 11186 MJ Amstelveen

ISO 27001 Certified
Vodafone Business
KPN Excellence Business Partner
Samsung Business Platinum Level Partner
Microsoft Surface Authorized Reseller