Eenvoudig en veilig thuiswerken

2-07-2021
Thuiswerkopstelling

In dit blog

  Vrijheid

  Werken op afstand is steeds normaler geworden. Een mailtje sturen terwijl u bij de klant zit,  vanuit uw woonkamer een vergadering online bijwonen, webinars en e-learning volgen op het moment dat het u uitkomt, rapportages delen of realtime bewerken met uw collega’s is mogelijk vanaf elke locatie en elk device. Dat geeft veel vrijheid.

  IT

  Echter zijn nog niet alle organisaties hier helemaal op ingericht. Eén van de redenen is dat er contracten zijn afgesloten met externe consultants of providers. Waardoor bedrijven verouderde hardware of applicaties gebruiken. De consultants die de IT destijds hadden ingericht zijn inmiddels vertrokken, met daarbij alle kennis.

  Er bestaan ook hybride organisaties, die deels over zijn naar de Cloud. Anderen zijn wel over naar de Cloud, maar hebben geen idee hoe het zit met de veiligheid.

  Eenvoudig en veilig

  Met de oplossingen van onze partners KPN, Vodafone-Ziggo, Samsung en Apple kunnen we zorgen dat u altijd op een eenvoudige en beveiligde manier toegang heeft tot uw data.

  Met onze kant-en-klare oplossing Eenvoudig Thuiswerken beschikt u over een conference room audio- en videoapplicatie. Wij leveren een virtueel privé netwerk (VPN), waardoor de communicatie verloopt via een beveiligde verbinding naar uw bedrijfsnetwerk. Hierdoor kunt u vanaf een afstand vergaderen, alle bedrijfsapplicaties benaderen en bedrijfsdocumenten die centraal staan opgeslagen delen met uw collega’s. Hierdoor kunt u onbezorgd thuiswerken.

  Simpel en veilig!  Wilt u ook overal veilig en efficiënt kunnen werken? Neem dan contact met ons op.

  Keep it Simple!

  Lees verder over de digitale werkplek.

  Lees verder

  De sleutel tot efficiënter parkeerbeheer: Lessen uit de Schiphol Valet Parking app

  “Het concept achter de parkeerapplicatie van D&B was niet nieuw. De uitdaging lag bij het beheer en de updates. Dat hebben wij opgelost .

  Ontdek hoe Fivespark IT-uitdagingen aanpakt met toegankelijke oplossingen

  Benieuwd naar hoe Fivespark de complexe wereld van IT vereenvoudigt? In een recent interview met Dutch IT Channel bespreken onze CTO Kees va.

  Zo maken we prioriteit van goed werkgeverschap

  Ruim zeventig Fivespark-medewerkers zijn dagelijks in de weer om een fijne en veilige digitale werkplek voor onze klanten te realiseren. Daa.