Sterke hardware voor meer productiviteit 

De Galaxy S23 Series is niet alleen duurzaam, maar ook voorzien van krachtige technologie.
Zo kun je met de sterke en razendsnelle processor de meest zware processen soepel laten verlopen.

Dit kun je met een gerust hart de gehele dag doen dankzij de lange accuduur.
Niet alleen de accu zelf maar ook slimme systemen zoals het Dynamic AMOLED 2x-display dat de stroom bespaart wanneer mogelijk.

Je kunt zo urenlang doorwerken aan wat je maar wilt, waar je maar wilt.

Verschillende displayformaten

De Galaxy S23 Series bestaat uit drie verschillende toestellen die alle ook zijn voorzien van een ander formaat display.

Zo heeft de Galaxy S23 een scherm van 6,1 inch, terwijl de Galaxy S23+ voorzien is van een 6,6-inch display. De Galaxy S23 Ultra heeft verreweg het grootste formaat scherm, namelijk 6,8 inch. Dit laatste toestel is ook de enige in de serie dat beschikt over de meest adaptieve verversingssnelheid.

Het gemak van de S Pen

De Galaxy S23 Ultra heeft niet alleen een groter scherm, maar ook een ingebouwde S Pen.

Met deze handige, multifunctionele stylus is het mogelijk om nóg secuurder gebruik te maken van het touchscreen. Zet bijvoorbeeld snel een digitale handtekening, maak een snelle schets of voorzie een document van een aantekening. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

Werk door op grotere schermen

Sluit de Galaxy S23 Series aan op een laptop, monitor of (smart-)tv en werk met Samsung DeX op een groter scherm door.

Deze speciale, mobiele omgeving is zo ontworpen dat alle apps in een handig, sleepbaar venster worden geopend. Zo ga je met groot gemak op het extra scherm door waar je op het kleine scherm mee was begonnen. Daarnaast zorgt DeX voor extra mogelijkheden om te multitasken of om snel een presentatie vanaf de smartphone te streamen.

Samsung Galaxy S23 als Enterprise Edition

De Galaxy S23 is ook beschikbaar als Enterprise Edition-variant.

Hiermee profiteer je ten minste vijf jaar van updates voor security- en firmware-updates en ben je ervan verzekerd dat het toestel twee jaar na release nog beschikbaar is. Dit laatste is met name handig om op ieder moment in de toekomst te kunnen opschalen. Tot slot ontvang je een jaar lang gratis gebruik van de mobiele beheeroplossing Knox Suite. Deze bundel bevat de belangrijkste Samsung Knox -oplossingen waarmee het mogelijk is om een toestel sterk te beheren, beveiligen en monitoren. 

Fivespark helpt je op de mobiele weg

Wil je meer weten over de Galaxy S23 Series en hoe de toestellen jou en jouw collega’s nog duurzamer, productiever en slimmer aan het werk kunnen zetten?

Als partner van Samsung denken wij graag met je mee. Neem vandaag nog contact met ons op en wij gaan graag met je in gesprek.

 

Ontvang tijdelijk extra voordeel op de Galaxy S23 Series

Heb je interesse in de nieuwe Galaxy S23 Series?
Tot en met 26 februari 2023 kun je gebruikmaken van een unieke actie. Zo ontvang je bij aankoop van de Galaxy S23, S23+ of de S23 Ultra tot €240 voordeel bij een upgrade naar een toestel met meer geheugen.

Neem voor meer informatie over deze actie contact met ons op of bezoek de website https://www.samsung.com/nl/promo/.

 

Letterlijk 10x slimmer bezig met Samsung Knox

Je wilt zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan het beheren van je mobiele apparaten, maar wél zeker weten dat alles goed geregeld is. Altijd en overal. Dat is voor veel bedrijven dé reden om voor mobile device management (MDM) en security te vertrouwen op Samsung Knox. ....

MDM met Samsung Knox: totale controle op afstand

Mobiele telefoons en apparaten zijn niet meer weg te denken uit ons zakelijk leven en de opkomst van hybride werken versterkt dit alleen maar. Iedere medewerker moet immers vanaf elke locatie bereikbaar zijn en toegang hebben. Dit stelt jou als IT-beheerder voor een ....

6 innovaties die jouw werkplek definitief gaan veranderen

Bij Fivespark houden we graag in de gaten welke nieuwe ontwikkelingen jouw werkplek net een beetje prettiger, handiger of productiever maken. We zetten een zestal innovaties op een rij, die de komende jaren zeker omarmd zullen worden.