Eenvoudig beheer met Samsung Knox Suite 

Samsung Knox maakt het een stuk eenvoudiger om je mobiele apparaten op afstand te beveiligen, beheren en monitoren. Dit platform biedt een beveiligde en aanpasbare omgeving voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik en helpt je gebruikers het beleid na te leven: 

  • Veilig toegang tot bedrijfsbronnen (o.a. e-mail en zakelijke applicaties) 
  • Solide beveiligingsfuncties (o.a. hardware, app-sandboxing, versleuteling) 
  • Tools en services voor enterprise mobility management 

Samsung Galaxy Enterprise Edition 

De kwaliteit en prestaties die je van de Galaxy smartphones en tablets kent – geoptimaliseerd voor zakelijk gebruik: veiliger, betrouwbaarder en eenvoudiger te gebruiken in de werkomgeving. 
Samsung Enterprise edition

Krachtige laptops: Galaxy Book2 Pro 

Met de nieuwe lijn Galaxy Book2 Pro biedt Samsung een serie compacte maar zeer krachtige laptops en 2-in-1's aan. Ontdek hoe je een stijlvolle look kunt combineren met hoge productiviteit. We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn. 

Galaxy book 2 pro

6 innovaties die jouw werkplek definitief gaan veranderen

Bij Fivespark houden we graag in de gaten welke nieuwe ontwikkelingen jouw werkplek net een beetje prettiger, handiger of productiever maken. We zetten een zestal innovaties op een rij, die de komende jaren zeker omarmd zullen worden.

Verleg je grenzen met de Galaxy S22 Series

Je wilt de hele dag connected zijn met de business. Switchen tussen je zakelijke apps en online videocalls moet snel, gemakkelijk en moeiteloos zijn. Vandaag, morgen en overmorgen. Want alleen zo haal je alles uit je dienstverlening. Met de Galaxy S22 Series werk je ....

Samsung en Fivespark over het beheren en beveiligen van toestellen

“Als IT-manager moet je verstand hebben van veel oplossingen zoals netwerktechnologie, Microsoft, internetverbindingen en security. Wij zien dat de wens leeft om daar een specialist voor in te huren. Ik denk dat mensen nog wel eens onderschatten hoe weinig partijen je ....