PARTNERS

SAMSUNG

PARTNERS

UW ONE-STOP-SHOP VOOR ZAKELIJKE TOTAALOPLOSSINGEN VAN SAMSUNG

Succesvol mobiel werken wordt gemakkelijker met toekomstbestendige totaaloplossingen via één leverancier. Samsung en Fivespark maken dat voor u mogelijk. Als Samsung Platinum Partner is Fivespark uw one-stop-shop voor het gehele Samsung-portfolio. Zo bieden we u advies en oplossingen op maat rondom zakelijke oplossingen als Samsung Knox Suite en het Enterprise Edition-portfolio.

Laptop

BEHEER UW ZAKELIJKE TOESTELLEN MAKKELIJKER MET SAMSUNG KNOX

Gunt u uw collega’s ook een snel en veilig werkend toestel? Dan heeft u een oplossing nodig waarmee u hun toestellen op afstand kunt beheren. En, als het even kan, zo makkelijk mogelijk. Dat bereikt u met Samsung Knox. We vertellen u hoe uw collega’s met deze complete beheeroplossing altijd prettig doorwerken.

Een smartphone is één van de belangrijkste apparaten op het werk. Het houdt uw collega’s in contact met de klant en met elkaar. Daarom wilt u erop kunnen vertrouwen dat het toestel goed en veilig werkt. Samsung maakt dit mogelijk en biedt smartphones voor iedereen in de organisatie. Hiermee houdt u als IT-beheerder alle zakelijke apps en data veilig én maakt uw vrienden op de werkvloer.

VERLAAG HET RISICO OP TOESTELSCHADE MET SAMSUNG

Misschien heeft u het weleens meegemaakt: uw mobiele toestel gaat kapot, waardoor u ineens niet meer bereikbaar bent voor klanten en collega’s. En dat niet alleen; ook de reparatiekosten blijken een stuk hoger dan verwacht. Dat moet toch anders kunnen. Met de ruggedized toestellen van Samsung verlaagt u het risico op schade en voorkomt u deze frustraties.

HET ALLES IN EEN ANTWOORD VAN SAMSUNG VOOR BEHEERGEMAK EN VEILIG GEBRUIK

Doordat smartphones en tablets nog vaker worden ingezet in het bedrijfsleven is het gebruiksgemak en het beheer ervan nog belangrijker geworden. Maar welke oplossing past het beste bij de gekozen toestellen? Samsung brengt haar populaire toestellen en toonaangevende beheeroplossing Samsung Knox samen tot één propositie. Met deze Enterprise Edition (EE)-toestellen profiteert u bovendien van minimaal vier jaar securityupdates. We lichten deze krachtige combinatie graag toe.

MAC AS SERVICE PROVIDER

EEN VASTE EN MOBIELE WERKPLEK IN EEN MET SAMSUNG DEX

Veel bedrijven maken gebruik van smartphones en tablets. Collega’s werken met mobiele apps die speciaal voor deze toestellen zijn ontwikkeld. Zo kunnen zij altijd en overal aan de slag. Wat zou u ervan vinden als u deze apps ook op een groot scherm kunt gebruiken? Dat kán met Samsung DeX. We vertellen u graag hoe Samsung DeX het werk van uw collega’s nog makkelijker maakt.

Passen de zakelijke telefoons van uw collega’s nog wel bij hun wensen en werkzaamheden? Met DaaS voorziet u al uw collega’s van moderne, passende smartphones, zonder dat u daar een grote investering voor hoeft te doen. Klinkt dat niet goed? We vertellen u er graag meer over.


Inschrijven nieuwsbrief
Contactgegevens
Fivespark (hoofdkantoor)
Gondel 11186 MJ Amstelveen

ISO 27001 Certified
Vodafone Business
KPN Excellence Business Partner
Samsung Business Platinum Level Partner
Microsoft Surface Authorized Reseller