Eenvoudig beheer met Samsung Knox Suite 

Samsung Knox maakt het een stuk eenvoudiger om je mobiele apparaten op afstand te beveiligen, beheren en monitoren. Dit platform biedt een beveiligde en aanpasbare omgeving voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik en helpt je gebruikers het beleid na te leven: 

  • Veilig toegang tot bedrijfsbronnen (o.a. e-mail en zakelijke applicaties) 
  • Solide beveiligingsfuncties (o.a. hardware, app-sandboxing, versleuteling) 
  • Tools en services voor enterprise mobility management 

Samsung Galaxy Enterprise Edition

De kwaliteit en prestaties die je van de Galaxy smartphones en tablets kent – geoptimaliseerd voor zakelijk gebruik: veiliger, betrouwbaarder en eenvoudiger te gebruiken in de werkomgeving. 

Uitdagende omstandigheden: Ruggedized devices

Heftige omstandigheden vragen om heftige hardware. Samsungs ruggedized devices kunnen wel tegen een stootje. Ook vocht, stof en vuil zijn geen probleem. Samsung biedt een breed portfolio aan robuuste telefoons en tablets voor iedere omgeving. 

Krachtige laptops: Galaxy Book 2 Pro

Met de nieuwe lijn Galaxy Book2 Pro biedt Samsung een serie compacte maar zeer krachtige laptops en 2-in-1's aan. Ontdek hoe je een stijlvolle look kunt combineren met hoge productiviteit. We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn. 

Ervaar de beste manier van mobiel werken

Even videobellen of snel de bedrijfspresentatie onderweg uitwerken? Vertrouw op de kracht en het gemak van de nieuwe Galaxy S23 Series.

Letterlijk 10x slimmer bezig met Samsung Knox

Je wilt zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan het beheren van je mobiele apparaten, maar wél zeker weten dat alles goed geregeld is. Altijd en overal. Dat is voor veel bedrijven dé reden om voor mobile device management (MDM) en security te vertrouwen op Samsung Knox. ....

MDM met Samsung Knox: totale controle op afstand

Mobiele telefoons en apparaten zijn niet meer weg te denken uit ons zakelijk leven en de opkomst van hybride werken versterkt dit alleen maar. Iedere medewerker moet immers vanaf elke locatie bereikbaar zijn en toegang hebben. Dit stelt jou als IT-beheerder voor een ....

6 innovaties die jouw werkplek definitief gaan veranderen

Bij Fivespark houden we graag in de gaten welke nieuwe ontwikkelingen jouw werkplek net een beetje prettiger, handiger of productiever maken. We zetten een zestal innovaties op een rij, die de komende jaren zeker omarmd zullen worden.