Sterke hardware voor meer productiviteit 

De Galaxy S23 Series is niet alleen duurzaam, maar ook voorzien van krachtige technologie.
Zo kun je met de sterke en razendsnelle processor de meest zware processen soepel laten verlopen.

Dit kun je met een gerust hart de gehele dag doen dankzij de lange accuduur.
Niet alleen de accu zelf maar ook slimme systemen zoals het Dynamic AMOLED 2x-display dat de stroom bespaart wanneer mogelijk.

Je kunt zo urenlang doorwerken aan wat je maar wilt, waar je maar wilt.

Verschillende displayformaten

De Galaxy S23 Series bestaat uit drie verschillende toestellen die alle ook zijn voorzien van een ander formaat display.

Zo heeft de Galaxy S23 een scherm van 6,1 inch, terwijl de Galaxy S23+ voorzien is van een 6,6-inch display. De Galaxy S23 Ultra heeft verreweg het grootste formaat scherm, namelijk 6,8 inch. Dit laatste toestel is ook de enige in de serie dat beschikt over de meest adaptieve verversingssnelheid.

Het gemak van de S Pen

De Galaxy S23 Ultra heeft niet alleen een groter scherm, maar ook een ingebouwde S Pen.

Met deze handige, multifunctionele stylus is het mogelijk om nóg secuurder gebruik te maken van het touchscreen. Zet bijvoorbeeld snel een digitale handtekening, maak een snelle schets of voorzie een document van een aantekening. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

Werk door op grotere schermen

Sluit de Galaxy S23 Series aan op een laptop, monitor of (smart-)tv en werk met Samsung DeX op een groter scherm door.

Deze speciale, mobiele omgeving is zo ontworpen dat alle apps in een handig, sleepbaar venster worden geopend. Zo ga je met groot gemak op het extra scherm door waar je op het kleine scherm mee was begonnen. Daarnaast zorgt DeX voor extra mogelijkheden om te multitasken of om snel een presentatie vanaf de smartphone te streamen.

Samsung Galaxy S23 als Enterprise Edition

De Galaxy S23 is ook beschikbaar als Enterprise Edition-variant.

Hiermee profiteer je ten minste vijf jaar van updates voor security- en firmware-updates en ben je ervan verzekerd dat het toestel twee jaar na release nog beschikbaar is. Dit laatste is met name handig om op ieder moment in de toekomst te kunnen opschalen. Tot slot ontvang je een jaar lang gratis gebruik van de mobiele beheeroplossing Knox Suite. Deze bundel bevat de belangrijkste Samsung Knox -oplossingen waarmee het mogelijk is om een toestel sterk te beheren, beveiligen en monitoren. 

Fivespark helpt je op de mobiele weg

Wil je meer weten over de Galaxy S23 Series en hoe de toestellen jou en jouw collega’s nog duurzamer, productiever en slimmer aan het werk kunnen zetten?

Als partner van Samsung denken wij graag met je mee. Neem vandaag nog contact met ons op en wij gaan graag met je in gesprek.

Vers van de pers: de nieuwe zakelijke devices van Samsung

Samsung laat sinds gisteren weer een paar nieuwe sterren aan het hardwarefirmament schitteren. In het oog springend zijn bijvoorbeeld de klaptelefoon met groter tweede scherm Galaxy Z Flip 5 en de Z Fold 5, die je kunt uitvouwen tot een compacte tablet. Met name de Z ....

Weg met de laptop: gebruik je smartphone als computer!

Koop je vandaag een midrange smartphone, goede kans dat de telefoon minstens even snel is als je huidige laptop. Heb je dan die laptop dan eigenlijk nog wel nodig? Want met een smartphone kan het ook...

Letterlijk 10x slimmer bezig met Samsung Knox

Je wilt zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan het beheren van je mobiele apparaten, maar wél zeker weten dat alles goed geregeld is. Altijd en overal. Dat is voor veel bedrijven dé reden om voor mobile device management (MDM) en security te vertrouwen op Samsung Knox. ....