Onze klanten

Zakelijke Smartphone voor je hele team

Bij zakelijke inkoop van toestellen komen andere eisen en wensen kijken, dan bij het kopen van een privétoestel.

Zo is het belangrijk om goed na te denken over de beveiliging en het beheer van de toestellen. En je moet beslissen of je één lijn trekt en iedere medewerker dezelfde goede zakelijke telefoon geeft, of dat je mensen zelf laat kiezen.

Hoe je dit precies regelt en welke keuzes je nog meer moet maken? Dat lees je in de blog ‘100 dezelfde telefoons bestellen of collega’s zelf laten kiezen?

Choose Your Own Device Webshops

Bij zakelijke inkoop van toestellen komen andere eisen en wensen kijken, dan bij het kopen van een privétoestel.

Zo is het belangrijk om goed na te denken over de beveiliging en het beheer van de toestellen. En je moet beslissen of je één lijn trekt en iedere medewerker dezelfde goede zakelijke telefoon geeft, of dat je mensen zelf laat kiezen.

Hoe je dit precies regelt en welke keuzes je nog meer moet maken? Dat lees je in de blog ‘100 dezelfde telefoons bestellen of collega’s zelf laten kiezen?’

Wij werken met

Veilig werken met robuuse toestellen

Gebruiken medewerkers een zakelijk toestel tijdens het inventariseren in het magazijn? Of tijdens het scannen van verzendlabels in de regen? Werken ze op een bouwplaats? Of op een medische locatie?

Dan is het belangrijk dat de toestellen tegen een stootje kunnen. In het ruggedized portfolio van Samsung vind je toestellen van robuuste materialen die bestand zijn tegen vocht, stof en vuil. Het toestel bedienen met handschoenen of natte vingers? Ook dat is geen probleem.

Kies voor duurzaam

Is duurzaamheid prioriteit binnen je organisatie? Overweeg dan de telefoons van Fairphone.

Dit is een Nederlands merk dat modulaire en zelf te repareren telefoons maakt. Deze telefoons gaan lang mee, worden duurzaam geleverd en zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Meer weten? Check onze pagina over duurzame hardware.

Kopen of leasen

Zakelijke telefoons kun je bij ons kopen en leasen. Wat voor jouw bedrijf het interessantst is, hangt van verschillende factoren af. Wij adviseren je graag bij deze overweging.

Vergelijk zakelijke telefoons

Benieuwd wat de beste zakelijke telefoon is? Dat is helemaal afhankelijk van de wensen en eisen van jouw medewerkers en organisatie.

Wij helpen je graag bij het vergelijken van toestellen, zodat je de beste zakelijke telefoon uitkiest voor je team. Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten.

Laatste nieuws over hardware

Wat is een eSIM en wat heb je eraan?

Simkaarten: die kleine, ongrijpbare stukjes plastic die je met veel gepriegel in je smartphone steekt. Tenminste, dat geldt voor de fysieke simkaarten. Tegenwoordig zien we gelukkig steeds vaker de eSIM – het digitale alternatief voor deze plastic kaartjes. De eSIM is ....

Android 14 komt eraan, dit kan je verwachten

Google is hard aan het werk om ook dit jaar weer een nieuwe versie van Android uit te brengen. We zijn inmiddels bij nummer 14 aanbeland. Altijd weer een spannend moment voor gebruikers van Android smartphones en tablets. Wat zijn de nieuwe functies van Android 14? ....

Vers van de pers: de nieuwe zakelijke devices van Samsung

Samsung laat sinds gisteren weer een paar nieuwe sterren aan het hardwarefirmament schitteren. In het oog springend zijn bijvoorbeeld de klaptelefoon met groter tweede scherm Galaxy Z Flip 5 en de Z Fold 5, die je kunt uitvouwen tot een compacte tablet. Met name de Z ....