Onze klanten

Hier moet je op letten

Natuurlijk wil je de beste zakelijke laptop voor je medewerkers kopen, maar waar moet je op letten? Het ligt voor de hand om te letten op intern werkgeheugen, opslagcapaciteit, processor, beeldschermgrootte en het beschikbare budget. Let daarnaast ook op de beveiliging, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid van de laptop.

Maar misschien wel het allerbelangrijkste? Dat de laptop past bij de werkzaamheden van je medewerker! Wat hebben ze nodig voor hun functie en welke programma’s gebruiken ze regelmatig? Een laptop die hierbij aansluit zorgt voor meer efficiëntie en zelfs werkplezier. Wij denken graag met je mee over het maken van de beste keuze voor jouw medewerkers en bedrijf. 

Welk merk kies je?

Bij Fivespark kunnen we ieder merk, platform en systeem leveren. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment, waaronder laptops van Apple, Samsung, HP, Lenovo en Dell.

Welk merk het meest geschikt is voor jouw medewerkers en bedrijf? Kort door de bocht: De nieuwste Apple Macbook Pro is de krachtigste laptop van dit moment. Laptops uit de Samsung Book-serie zijn er voor verschillende soorten gebruikers en werken naadloos samen met andere Galaxy-apparaten. Een zakelijke HP laptop biedt veel functies en gebruiksgemak. Dell laptops bieden een goede combinatie van functies en betaalbaarheid. En een Lenovo zakelijke laptop is degelijk en betrouwbaar.

Eén beste laptop bestaat niet, maar we adviseren je graag welke laptop het beste bij jouw organisatie past.

 

Wij werken met

Kopen of leasen

Zakelijke laptops kun je bij ons kopen en leasen. Wat voor jouw bedrijf het interessantst is, hangt van verschillende factoren af. We rekenen je graag voor welke optie het best bij jouw organisatie past.

Proactief werkplekbeheer

Niet alleen het kiezen van een goede zakelijke laptop is cruciaal voor de productiviteit van medewerkers.

Een fijne digitale werkplek speelt minstens zo’n grote rol. Systemen die soepel en veilig werken, een helpdesk die vragen snel oplost en altijd verzekerd zijn van de laatste updates. Meer daarover lees je in onze whitepaper over werkplekbeheer.

Een werkplek waar je op kunt bouwen

Wij helpen je graag om de techniek rondom je digitale werkplek naar een hoger niveau te brengen.

Denk aan proactief werkplekbeheer en monitoring, solide back-ups, hardware (as a service), Microsoft-licenties en beveiliging tegen virussen en ransomware. Zo hebben jouw IT’ers weer handen vrij voor andere zaken.

Laatste nieuws over hardware

Wat is een eSIM en wat heb je eraan?

Simkaarten: die kleine, ongrijpbare stukjes plastic die je met veel gepriegel in je smartphone steekt. Tenminste, dat geldt voor de fysieke simkaarten. Tegenwoordig zien we gelukkig steeds vaker de eSIM – het digitale alternatief voor deze plastic kaartjes. De eSIM is ....

Android 14 komt eraan, dit kan je verwachten

Google is hard aan het werk om ook dit jaar weer een nieuwe versie van Android uit te brengen. We zijn inmiddels bij nummer 14 aanbeland. Altijd weer een spannend moment voor gebruikers van Android smartphones en tablets. Wat zijn de nieuwe functies van Android 14? ....

Vers van de pers: de nieuwe zakelijke devices van Samsung

Samsung laat sinds gisteren weer een paar nieuwe sterren aan het hardwarefirmament schitteren. In het oog springend zijn bijvoorbeeld de klaptelefoon met groter tweede scherm Galaxy Z Flip 5 en de Z Fold 5, die je kunt uitvouwen tot een compacte tablet. Met name de Z ....