Onze klanten

Wat is Hardware as a Service?

Hardware as a Service (HaaS) is een dienst waarbij je voor een vaste prijs per maand gebruikmaakt van hardware zoals een mobiele telefoon.

Je leaset dan laptops, desktops, smartphones of tablets. Een andere bekende term hiervoor is Device as a Service (DaaS). Naast het gebruik van de hardware, zijn onderhoud, reparaties en vervanging vaak inbegrepen.

Dit zijn de 5 belangrijkste voordelen van HaaS:

  1. Ontzorging van de IT-afdeling
  2. Voorspelbare kosten zonder investeringen
  3. Eenvoudig op- en afschalen
  4. Altijd up-to-date en werkende apparaten
  5. Gegarandeerde restwaarde

Wij werken met

Leasen: de duurzame keuze

Het leasen van hardware is ook een duurzame keuze. Waarom?

De volledige levenscyclus van devices wordt gestandaardiseerd. Verouderde devices lever je centraal in. Devices die nog een ronde meekunnen, gaan terug naar de beschikbare voorraad. En afgeschreven devices worden verwerkt tot zoveel mogelijk herbruikbare grondstoffen.

Uitgebreid aanbod aan hardware

HaaS is mogelijk voor alle devices. Naast desktop en laptop lease, kun je dus ook denken aan smartphone of notebook lease.

Daarnaast heb je de keuze uit alle merken. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan hardware van verschillende partners, waaronder Apple, Samsung, HP, Lenovo en Dell. Welk merk je ook kiest – wij staan voor je klaar.

Hardware leasen vs hardware kopen

Wil je een zakelijke laptop huren of kopen? Wat voor jouw bedrijf interessant is, hangt van verschillende dingen af. Zo is laptop lease interessant voor bedrijven die:

  • Op dit moment niet kunnen of willen investeren
  • Snel willen op- en afschalen
  • Om een andere reden liever flexibel zijn

Benieuwd wat voor jouw bedrijf de beste keuze is, of overweeg je een combi? Wij maken graag de berekeningen voor je. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in, dan denken we met je mee.

Laatste nieuws over hardware

Wat is een eSIM en wat heb je eraan?

Simkaarten: die kleine, ongrijpbare stukjes plastic die je met veel gepriegel in je smartphone steekt. Tenminste, dat geldt voor de fysieke simkaarten. Tegenwoordig zien we gelukkig steeds vaker de eSIM – het digitale alternatief voor deze plastic kaartjes. De eSIM is ....

Android 14 komt eraan, dit kan je verwachten

Google is hard aan het werk om ook dit jaar weer een nieuwe versie van Android uit te brengen. We zijn inmiddels bij nummer 14 aanbeland. Altijd weer een spannend moment voor gebruikers van Android smartphones en tablets. Wat zijn de nieuwe functies van Android 14? ....

Vers van de pers: de nieuwe zakelijke devices van Samsung

Samsung laat sinds gisteren weer een paar nieuwe sterren aan het hardwarefirmament schitteren. In het oog springend zijn bijvoorbeeld de klaptelefoon met groter tweede scherm Galaxy Z Flip 5 en de Z Fold 5, die je kunt uitvouwen tot een compacte tablet. Met name de Z ....