Use IT voortaan Fivespark: Een nieuwe fase in IT beheer

    1-10-2024
    USE IT naar FIVESPARK BLOG  (1)

    In dit blog

      Op 14 oktober markeren we een belangrijke mijlpaal: Use IT stopt als zelfstandig merk en gaat voortaan verder onder de vlag van Fivespark. Deze overgang betekent niet alleen een nieuwe naam, maar ook een versterking van onze IT-beheerdiensten en een nog betere samenwerking binnen onze organisatie. Medewerkers van Use IT zijn al enige tijd bezig op de locatie van Fivespark in Amstelveen, waar zij zich hebben geïntegreerd in de pijler IT beheer.

      Deze samenvoeging biedt voordelen voor zowel onze medewerkers als onze klanten. Voor onze medewerkers betekent het deel uitmaken van een groter en dynamisch team, waarin kennis en expertise uitgewisseld kunnen worden om gezamenlijk te groeien. Voor klanten betekent het dat de kwaliteit van dienstverlening die ze gewend zijn, blijft, maar dan als onderdeel van een breder en sterker geheel.

      Wat verandert er voor jou?

      Voor klanten van Use IT verandert er in principe niet veel. Je blijft dezelfde uitstekende ondersteuning ontvangen die je gewend bent. De grootste verandering is dat je nu toegang krijgt tot een breder scala aan diensten binnen de Fivespark-organisatie. Dit betekent dat we jou nog beter kunnen ondersteunen op gebieden waar je mogelijk nog niet eerder aan had gedacht.

      De versterking van de IT-beheerafdeling door de toevoeging van het team van Use IT zorgt ervoor dat we jouw systemen nog efficiënter kunnen beheren en proactief eventuele problemen kunnen signaleren en oplossen. We bieden je het allerbeste op het gebied van IT beheerSoftware DevelopmentConnectiviteitHardware en Adoptie. De vijf pilaren van een gezonde IT-omgeving en alles wat jouw bedrijf op IT gebied nodig heeft om te kunnen groeien. 

      Vanuit praktisch oogpunt zijn er een aantal aanpassingen. Voor klantvragen geldt nu het algemene nummer van Fivespark:

      088 - 411 00 33. Servicevragen kunnen worden gericht aan service@fivespark.com en vragen voor de sales afdeling kunnen voortaan naar sales@fivespark.com.  

      Waarom deze verandering?

      De keuze om Use IT op te laten gaan in Fivespark komt voort uit onze wens om klanten nog beter van dienst te zijn. Door de krachten te bundelen, kunnen we investeren in nieuwe technologieën, medewerkers beter opleiden en onze service naar een hoger niveau tillen.

      Daarnaast stelt de samenwerking ons in staat om efficiënter te werken, met snellere responstijden en meer expertise in huis. We kunnen nu beter inspelen op de specifieke behoeften van verschillende klanten, of dat nu gaat om het beheren van complexe IT-infrastructuren of het bieden van gespecialiseerde ondersteuning op nichegebieden.

      De integratie in Amstelveen

      Onze medewerkers van Use IT hebben inmiddels hun intrek genomen op de locatie van Fivespark in Amstelveen. Daar zijn zij volledig geïntegreerd in de pijler IT beheer. Dit betekent dat we nu nog directer kunnen samenwerken en dat de lijnen korter zijn. Voor klanten resulteert dit in een snellere en meer efficiënte service.

      De overgang naar één merk en één locatie is zorgvuldig gepland en wordt op 14 oktober doorgevoerd. Wij stellen alles in het werk om te waarborgen dat onze klanten tijdens deze transitieperiode geen hinder ondervinden. We begrijpen dat veranderingen soms vragen kunnen oproepen, maar we willen benadrukken dat de overgang soepel is verlopen en dat onze focus op klanttevredenheid onverminderd is gebleven.

      Klantgerichte service, nu en in de toekomst

      Onze klanten staan bij ons altijd voorop, en deze transitie stelt ons in staat om hen nog beter van dienst te zijn. Door als één merk verder te gaan, kunnen we niet alleen onze IT-beheerdiensten verbeteren, maar ook eenvoudiger aanvullende diensten aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als jouw organisatie groeit en er behoefte is aan Full Service IT. Wat onveranderd blijft, is ons streven naar topkwaliteit in dienstverlening. We zullen blijven luisteren naar jouw behoeften en samen met jou werken aan het verbeteren en optimaliseren van jouw IT-omgeving. 

      Heb je vragen over de jouw huidige dienstverlening of ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Dan staat Accountmanager IT beheer David Oei voor je klaar, hij is via de mail of telefonisch bereikbaar of schiet direct een afspraak met hem in. 

      gerelateerde berichten

      Steeds meer cyberdreigingen voor jongeren

      De maand oktober staat wereldwijd in het teken van cybersecurity. Een belangrijk moment om aandacht te vragen voor een groeiend probleem: cy.

      Use IT voortaan Fivespark: Een nieuwe fase in IT beheer

      Op 14 oktober markeren we een belangrijke mijlpaal: Use IT stopt als zelfstandig merk en gaat voortaan verder onder de vlag van Fivespark. D.

      Veilig tijd besparen met Microsoft Copilot

      Microsoft Copilot biedt een slimme manier om werkprocessen binnen de gehele organisatie efficiënter te maken. De voordelen van Copilot zijn .