PARTNERS

VODAFONE

PARTNERS

BTC, STRATEGIC PARTNER OF THE YEAR 2020

Vodafone wil het allerbeste voor klanten en gebruikers. De beste producten, de beste diensten, de beste totaaloplossingen in IT en communicatie. Om de kwaliteit die Vodafone nastreeft te realiseren, wordt samengewerkt met zorgvuldig geselecteerde en hooggekwalificeerde specialisten. Dat zijn de Vodafone Strategic Partners. Op basis van de kwaliteit, de effectiviteit en de snelheid van de oplossingen die BTC met Vodafone adviseert en toepast bij opdrachtgevers, zijn we uitgeroepen tot BTC Strategic Partner of the Year 2020. Iets waar wij heel trots op zijn. En iets wat u ervan verzekert samen te werken met een Vodafone partner die echt het verschil maakt.

Laptop

VODAFONE FLEX

Binnen 24 uur op uw bedrijfsnetwerk aangesloten! Opent u een nieuwe vestiging of verhuist u met het bestaande kantoor naar een andere locatie? Dan wilt u snel weer bereikbaar zijn voor uw klanten en partners. En dat moet uiteraard op een veilig en betrouwbaar netwerk. Uw bereikbaarheid is immers van topprioriteit. Met Vodafone Flex regelt u dat eenvoudig en snel.

VODAFONE CALLING IN OFFICE 365

De werkplek van vandaag draait om teamwerk. Met Vodafone Calling in 365 zijn teams productiever, winstgevender en meer betrokken. Met Vodafone Calling in Office 365 bundelen Vodafone en BTC de kracht van telefonie met de collaboratie- oplossingen van Microsoft. Deze cloudoplossing verhoogt de productiviteit en stelt bedrijven in staat kosten te besparen, waardoor ze concurrerend blijven. Op donderdag 12 november geven wij een inspirerende webinar.

VODAFONE ONE FIXED

Met One Fixed heeft u een complete vaste telefoniedienst en bespaart u kosten. Maak optimaal gebruik van alle mogelijkheden in combinatie met diensten voor uw mobiele telefoon. Bel 088 411 00 33 en ontvang onafhankelijk en vrijblijvend advies.

MAC AS SERVICE PROVIDER

VODAFONE ONE NET

Vodafone One Net is de Vast-Mobiel integratie van Vodafone. Al uw medewerkers bereikbaar op één telefoonnummer, voor zowel vaste als mobiele telefonie? Dat kan met Vodafone One Net. Bel 088 411 00 33 en ontvang onafhankelijk en vrijblijvend advies.


Inschrijven nieuwsbrief
Contactgegevens
Fivespark (hoofdkantoor)
Gondel 11186 MJ Amstelveen

ISO 27001 Certified
Vodafone Business
KPN Excellence Business Partner
Samsung Business Platinum Level Partner
Microsoft Surface Authorized Reseller