Samsung Enterprise Edition: Zakelijke totaaloplossing voor hybride werkomgevingen

Als professional stel je andere eisen aan je mobiele toestel dan als consument. Speciaal voor de zakelijke markt heeft Samsung een zakelijk portfolio ontwikkeld onder de naam Enterprise Edition. De smartphones en tablets uit deze reeks voldoen aan de moderne gebruikerswensen en security-eisen van organisaties en hun medewerkers.  

Uitmuntend voor zakelijk gebruik 

Met een Samsung-toestel uit het uitgebreide Enterprise Edition-portfolio is er altijd wel een toestel waarop je kunt rekenen.

Of je nu in de zorg werkt, op kantoor of op de bouwplaats, je kunt je altijd het perfecte device aanmeten, aansluitend op jouw zakelijke behoeftes. Met krachtige hardware, een professionele uitstraling en solide beveiliging is een Enterprise Edition-toestel altijd een goede keuze.  

Daarnaast zijn de toestellen jarenlang op een veilige en vooral gebruikersvriendelijke manier in te zetten. Bovendien is ieder device in het portfolio gegarandeerd voorzien van krachtige specificaties, altijd up-to-date en beschikt over verregaande securitymogelijkheden. 

Sterk beveiligd met Samsung Knox 

Een toestel uit het Enterprise Edition-portfolio van Samsung is standaard voorzien van een jaar lang Knox Suite. Dit is een zorgvuldig samengesteld pakket met de populairste en belangrijkste Samsung Knox-oplossingen.  

Voor IT-beheerders biedt dit extra gemak: het is zo beter mogelijk om altijd en overal de (mobiele) vloot in de gaten te houden. Het is ook mogelijk om ieder device op afstand bij te werken waar en wanneer dit nodig en mogelijk is.  

Vereenvoudigd licentiebeheer 

Een bijkomend voordeel van Knox Suite is het vereenvoudigd licentiebeheer.

Knox Suite biedt alle solutions in een enkele interface met het gebruik van een enkele licentie. Hiermee heb je direct toegang tot alle solutions die Knox Suite te bieden heeft. Voor de IT-beheerder zorgt dit voor vereenvoudigd beheer. Met deze enkele licentie is het totale beheer een stuk makkelijker. 

Gegarandeerde veiligheid 

Je moet kunnen vertrouwen op de veiligheid van zakelijk toestellen.

MPrivacygevoelige gegevens, belangrijke bedrijfsapplicaties en overige informatie wil je niet in verkeerde handen laten vallen. Een Enterprise Edition-toestel is vanaf het eerste gebruik al goed beschermd én je toestel is gedurende 4 à 5 jaar gegarandeerd beschermd, functioneel en up to date.  

Fivespark brengt onze diensten strategisch naar de markt. Zij zijn een belangrijke partner voor ons.
author-image

Wincho Bacuna - Sr. B2B Trainer Samsung Electronics Benelux

Onbezorgde opschaling 

Het standaardiseren van de mobiele vloot is zowel praktisch als overzichtelijk voor de IT-beheerder.

Dit is dan ook de reden dat de productielevenscyclus van een Enterprise Edition-toestel voor twee jaar is gegarandeerd. Dit maakt het gemakkelijk om op te schalen met dezelfde toestellen die al in gebruik zijn. 

Kostenbesparende oplossing 

Een toestel uit het Enterprise Edition-portfolio is niet alleen een krachtige maar ook een kostenbesparende keuze.

Dankzij het gebruik van toekomstbestendige hardware, het meerjarig ontvangen van updates en de verregaande beheermogelijkheden blijven de devices voor langere tijd in een goede staat. Dit verlaagt de vraag naar vervanging en zorgt voor lagere onderhoudskosten. 

 

Ruime keuze uit toestellen 

Het Enterprise Edition-portfolio bestaat uit de beste toestellen die Samsung heeft te bieden, verdeeld over vier soorten en productseries: 

  • Galaxy S-series: premium smartphones die van alle gemakken zijn voorzien. Een toestel uit de S-serie heeft de krachtigste hardware, is gebouwd met sterke materialen en beschikt over een scherpe camera. 
  • Galaxy Z-series: deze toestellen bieden de kracht en features die je kent van Galaxy S, maar met een vouwbaar display dat allerlei nieuwe mogelijkheden biedt als het gaat om multitasking en contentcreatie.
  • Galaxy A-series: allround, toegankelijke en betrouwbare toestellen die ruimschoots voorzien in een goede basis voor alles wat je op een werkdag nodig hebt.
  • Ruggedized smartphones & tablets: met hard- en software die onder de meest uitdagende omstandigheden worden ingezet, kun je op een ruggedized device altijd vertrouwen. 

Wil je precies weten om welke toestellen in de series het precies gaat? Wij vertellen je graag over alle mogelijkheden en opties. 

 

Fivespark en Samsung 

Ieder toestel uit het Samsung Enterprise Edition-portfolio is een toekomstbestendige, veilige en vooral gebruiksvriendelijke oplossing voor ieder bedrijf.

Ben je benieuwd naar alle voordelen die een dergelijk device voor jou of jouw collega’s kan bieden? Neem dan contact met ons op; wij gaan graag met je in gesprek.