Wat klanten zeggen over FiveSpark

Ik kreeg om half acht een storingsmelding die ik naar Fivespark doorzette. KPN was om twaalf uur in de winkel om het op te lossen. Daar doe je het voor. 
author-image

Michel van Gent - IT manager vanHaren Schoenen

Wat er voor ons met de overstap naar Fivespark vooral verandert, is de dienstverlening. Onze verbindingen lopen nog steeds via KPN maar nu nemen we ze daar direct af. Fivespark is ons contactpunt voor support en andere vragen.
author-image

Michel van Gent - IT manager vanHaren Schoenen

Als er een probleem is, ongeacht of dat nu in de verbinding of de hardware zit, dan maken we daar een support ticket voor aan en pakt Fivespark dat op met KPN. Wij kunnen op één plek terecht met al onze vragen en problemen.

author-image

Michel van Gent - IT manager vanHaren Schoenen

Supersnel en betrouwbaar online met KPN glasvezel

Hoe belangrijk is internet voor jouw organisatie? Precies, over zakelijk glasvezel hoef je in principe niet te twijfelen: vlammend snel, zeer betrouwbaar, lage latency, hoge bandbreedte en een constante signaalsterkte.  

Als KPN Excellence Partner gaan we bij Fivespark graag aan de slag met jouw zakelijke glasvezel. Samen bekijken we wat je nodig hebt qua verbinding(en), capaciteit en serviceniveau. 

High speed internet-1