Hoe laat je hybride werken natuurlijk voelen? 

 

Hoewel videovergaderingen en beeldbellen niet meer weg te denken zijn uit de moderne werkplek, spreek en luister je online toch heel anders dan wanneer je fysiek bij een vergadering aanwezig bent.

Om dit probleem te tackelen heeft EPOS BrainAdapt™ uitgevonden; speciaal ontwikkelde audiosoftware die jouw hersenen het gevoel geven bij een meeting in de kamer te zitten. Zodat jij natuurlijk kan meedoen met de meeting en samenwerken vanzelfsprekend blijft. 

Op die manier kan je veel effectiever meedoen met elke online meeting, ook als jij de enige bent die remote zit. 

Headsets

De headsets en earpieces van EPOS ken je misschien nog als Sennheiser. 

Maar EPOS is tegenwoordig de naam van de partij die de hoge kwaliteit headsets aanbiedt. 

Wat jouw behoefte ook is, EPOS heeft altijd een headset die perfect aan jouw behoefte voldoet. Of je nu behoefte hebt aan noisecancelling of juist één oor vrij wilt houden, of je voor draadloos kiest of juist met snoer. 

EPOS heeft dé headset voor alle devices en ATC/C3 omgevingen, gebouwd naar de hoogste kwaliteitsstandaarden.  

EPOS command line

Beeld en geluid

Hoge kwaliteit video en audio zijn absoluut onmisbaar in een wereld waar remote werken steeds vaker de norm is.

Wanneer je met drie mensen in een vergaderruimte zit en vier collega's loggen van buiten in, dan wil je elkaar écht kunnen verstaan en goed kunnen aankijken. 

Wij werken met EPOS omdat hun speakerphones en video conferencing-producten het mogelijk maken om te communiceren alsof je met elkaar in de kamer zit.

En dat maakt samenwerken écht makkelijker. 

 

De moderne hybride vergaderruimte

Een complete online meeting room, zonder gedoe.  

Wil je écht goed zichtbaar en verstaanbaar zijn, dan maakt het uit of je een klein vergaderzaaltje moet inrichten of de boardroom voor 18 personen. 

Met de Meeting Room Solution van EPOS en de service van Fivespark bieden wij een totaaloplossing voor elke vergaderruimte. 

Je krijgt expert advies voor de passende technologie en wij komen het voor je installeren, zo ben je compleet ontzorgd en kan je samenwerken zonder ruis. 

Op afstand je IT-omgeving veilig houden met Datto

“Telecombedrijven zorgen ervoor dat alles connected is. Waar we ook maar lopen, we zijn altijd verbonden met internet. Dat brengt ook gevaren met zich mee, zoals bijvoorbeeld ransomware aanvallen door phishing of kwetsbaarheden in systemen vanwege het niet patchen van ....