PARTNERS

APPLE

PARTNERS

PRODUCTIEF, CREATIEF EN MAKKELIJK

Werken met Apple devices is cool. Maar dat niet alleen. Apple devices worden graag door bedrijven en organisaties gebruikt omwille van de specifieke diensten die ermee gepaard gaan. FIVESPARK is Apple Authorized Reseller, wat wil zeggen dat wij u alle Apple devices mogen aanbieden. Samen met al die specifieke diensten die – standaard! – gepaard gaan met het werken met iPhones, iPads en Macbooks. Wij helpen u met advies, implementatie en logistieke diensten om zo productief, veilig en efficiënt mogelijk gebruik te maken van het Apple platform.

Laptop

APPLE BUSINESS MANAGER: EEN EENVOUDIG WEBPORTAAL VOOR IT BEHEERDERS

Uw medewerkers gebruiken verschillende apparaten: computers, laptops, tablets en smartphones. Soms worden deze producten ook voor privédoeleinden gebruikt. Wanneer u Apple Business Manager gebruikt met een Mobile Device Managementsysteem kunt u naar wens grenzen stellen aan wat uw werknemers met hun apparaten kunnen doen voor alle toestellen.

Apple Business Manager is een eenvoudig webportaal voor IT-beheerders om alle Apple devices te implementeren vanaf één plek. Uw IT-team hoeft dit nu niet meer handmatig te doen. Voor uw organisatie dus tijd- en kostenbesparend.

Onderdelen van Apple Business Manager zijn Device Enrollment Program en Volume Purchase Program.

APPLE DEVICE ENROLLMENT PROGRAM

Met DEP kunt u uw Apple-apparaten automatisch koppelen in uw Mobile Device Management (MDM) omgeving. Hierdoor kunt u de aanmelding automatiseren, apparaten draadloos bewaken via MDM en basisstappen van de configuratie overslaan. Wij adviseren u bij aanschaf van nieuwe devices deze te enrollen via DEP voor eenvoud, beveiliging en beheer voor nu en in de toekomst.

APPLE VOLUME PURCHASE PROGRAM

Met het Apple Volume Purchase Program (VPP) kunt u eenvoudig grote aantallen applicaties en boeken aanschaffen die het beste passen binnen uw organisatie en blijft u eigenaar van deze applicaties. Wanneer u een (betaalde) applicatie niet langer nodig heeft voor een apparaat of een gebruiker, kan deze worden ingetrokken en opnieuw worden toegewezen aan andere apparaten of gebruikers binnen uw organisatie. Deze applicaties zijn ‘company owned’ in plaats van ‘user owned’.

MAC AS SERVICE PROVIDER

MAC AS SERVICE PROVIDER

De nieuwste macOS beheerde werkplek zonder zorgen voor een vast bedrag per maand.

Veel organisaties zijn Windows georiënteerd en vinden het een grote stap om met macOs devices te gaan werken. Met Mac as a Service zorgen wij voor een naadloze integratie binnen de bestaande IT-infrastructuur. Zo speelt u in op de behoeften van de IT-afdeling en de wens van uw gebruikers om met macOS devices te werken.


Inschrijven nieuwsbrief
Contactgegevens
Fivespark (hoofdkantoor)
Gondel 11186 MJ Amstelveen

ISO 27001 Certified
Vodafone Business
KPN Excellence Business Partner
Samsung Business Platinum Level Partner
Microsoft Surface Authorized Reseller