Op zoek naar krachtige, innovatieve hardware én oog voor detail?

Het assortiment bevat onder andere iMac, Macbook, iPad en iPhone en geeft je de mogelijkheid om met Apple devices alle kanten op te gaan. 
Wil je weten welke het beste bij jou passen? We voorzien je graag van advies.

 

Apple Business Manager (ABM)

Verschillende Apple devices centraal beheren?

Apple Business Manager (ABM) maakt het IT-beheerders gemakkelijk. Dit webportaal biedt onder andere een Mobile Device Management en Device Enrollment Program, wat je IT-team besparing oplevert in tijd en kosten. 

Device Enrollment Program (DEP)

Met Device Enrollment Program (DEP) koppel je Apple-apparaten automatisch in je nieuwe of bestaande Mobile Device Management (MDM) omgeving.

Je hoeft de toestellen niet eens aan te zetten: ABM en DEP zijn gebaseerd op serie- en IMEI-nummers, dus laat de toestellen vooral in de doos terwijl je ze instelt. 

Je kunt onder andere de aanmelding automatiseren, licenties en apps distribueren, toestellen op afstand bewaken en centraal instellen hoe gebruikers (per profiel) hun toestel inzetten. 

Plan een adviesgesprek 

Je kunt bij Fivespark terecht voor alle zakelijke Apple hardware en software.

Daarnaast leveren we nog veel meer diensten, van hardware tot cyber security, ook in samenwerking met andere partners. We denken graag met je mee en gaan samen op zoek naar de oplossing die het beste bij jouw organisatie past.  


Of neem contact met ons op