Onze klanten

Pro-actief werkplekbeheer & monitoring 

Een veilige werkplek staat of valt met goed werkplekbeheer. Zodat je systemen altijd up to date zijn en continu gemonitord worden.

En dat doen we pro-actief: potentiële problemen lossen we direct op, vaak zonder je er wat van merkt. Benieuwd hoe dat werkt? Download hieronder de whitepaper Pro-actief werkplekbeheer en continu monitoring.

Anti-ransomware voor mkb 

Krijgt jouw bedrijf met ransomware te maken? In het beste geval heb je alleen de schade van downtime om de systemen te herstellen. In het slechtste geval verlies je al je data of een flink bedrag aan losgeld.  

Ransomware is voor het mkb een zeer serieuze dreiging geworden. Eentje die je niet zomaar buiten de deur houdt. Daar helpen we je graag bij. 

Wij werken met

Back-ups waar je écht op kunt vertrouwen 

Raak je data kwijt door ransomware of gewoon een onhandige actie van een collega? Met goede back-ups ben je zo weer up and running. 

Vertrouw niet blind op de standaard back-ups van Microsoft365 en andere cloudservices – die schieten vaak tekort. We helpen je graag met eigen back-ups en een goed noodplan. Zodat je altijd weer bij je data kunt.  

Geautomatiseerd in & uit dienst treden 

Vertrekkende medewerkers zijn een potentieel veiligheidsrisico.

Toegang tot systemen, e-mail, servers en applicaties wil je direct na de laatste werkdag blokkeren, om de kans op datalekken (of erger) te verkleinen. Met onze geautomatiseerde onboarding & offboarding maak je dit proces heel eenvoudig. 

 

Zeker weten dat je werkplek veilig is?

Ontdek het gemak van een digitale werkplek zonder gedoe.

Nieuwe cyber security wetgeving: NIS2 - Dit betekent het voor jouw organisatie

Eind 2024 komt er in Nederland nieuwe wetgeving rondom digitale beveiliging op basis van de Europese NIS2-richtlijn. Op dat moment vallen niet alleen grote organisaties en dienstverleners onder beveiligingswetgeving, maar gaan er ook strenge regels voor (relatief) ....

Checklist cyberhygiëne: 9 checks voor een digitaal fitte organisatie

Met cyberhygiëne maak en houd je je organisatie digitaal fit en geef je hackers veel minder kans om schade aan te richten. Als expert op het gebied van cyberbeveiliging helpen we je graag op weg.

Fivespark trotse sponsor van cyber security game Hackshield

Ken je Hackshield al? Deze spannende game leert kinderen (8-12jr) zich te wapenen tegen allerlei online risico’s. Als trotse sponsor vertellen we je er graag meer over!