Laat je oude hardware ophalen

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact op!

1. Inventarisatie en inspectie

Vul het formulier in en onze accountmanagers zullen contact met je opnemen om jouw oude hardware te inventariseren en op te laten halen.

Jouw devices worden grondig geïnspecteerd en alle data van de apparaten wordt gewist. Je ontvangt een bewijs certificaat als bevestiging hiervan.

2. Recycle en refurbish

 
Alle devices worden zorgvuldig doorgelicht en gecontroleerd op functionaliteit en kwaliteit.
 
Afhankelijk van de status van de devices worden ze gerecycled, gerefurbished of worden onderdelen hergebruikt.

3. Vergoeding en korting

Je ontvangt een vergoeding voor de restwaarde van je hardware, die je eventueel kunt gebruiken als korting bij een nieuwe aankoop.
 
Als extra voordeel bieden we bij deze inleveractie ook een aanvullende korting of e-waste compensatie voor nieuwe Samsung-modellen.

FAQ

Hoe werkt het? 

Het proces bestaat uit drie stappen:
Stap 1: Inventarisatie
Onze accountmanagers nemen contact met je op om een inventarisatie te maken van jouw oude hardware. Deze actie richt zich met op laptops, telefoons en tablets, maar wij halen ook andere oude hardware op die je niet meer gebruikt.

Stap 2: Ophalen

Een van onze partners zal je oude apparaten ophalen. Zij inspecteren de devices en zorgen ervoor dat alle data gewist wordt. Je ontvangt een bewijscertificaat dat de correcte verwijdering van jouw data garandeert.

Stap 3: Recyclen en refurbishen
De ingeleverde apparaten worden grondig schoongemaakt en vervolgens gerecycled, gereviseerd of gebruikt voor onderdelen, afhankelijk van hun leeftijd en kwaliteit.

Stap 4: Vergoeding
Je ontvangt een vergoeding voor de restwaarde van je apparaten. Deze restwaarde kan direct worden gebruikt om nieuwe apparaten te bestellen. Bovendien hebben we een speciale actie waarbij je Samsung-apparaten kunt kopen met korting of met een e-waste compensatie. Op deze manier kun je jouw hardware op een circulaire wijze aanschaffen.

Wat krijg ik ervoor terug?

Van de apparaten die je inlevert, ontvang je altijd de restwaarde. Deze waarde kun je gebruiken om nieuwe apparaten aan te schaffen.

Bovendien hebben wij momenteel een tijdelijke actie in samenwerking met Samsung, waarbij je nieuwe apparaten kunt kopen met korting of met e-waste compensatie. Dit stelt je in staat om je beleid met betrekking tot apparaten volledig circulair vorm te geven!

Speciale Samsung actie? 

Ja, dat klopt! Tijdelijk bieden wij naast de restwaarde ook kortingen of e-waste compensatie op nieuwe Samsung apparaten. Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie over de voorwaarden.

Welke spullen kan ik inleveren?

De restwaarde-actie is inderdaad gericht op laptops, tablets en telefoons. Echter, vanuit een maatschappelijk perspectief nemen we alle hardware aan die jouw organisatie niet meer gebruikt, inclusief oude schermen, telefoons, toetsenborden en andere verouderde hardware. Het belangrijkste is dat we een bijdrage leveren aan een duurzame omgang met elektronisch afval, zelfs als er geen restwaardevergoeding tegenover staat.

We kunnen je helpen vanaf 20 devices en er is geen limiet aan de hoeveelheid die je kunt inleveren.

(Vanaf) hoeveel devices kan ik inleveren?

Onze actie is inderdaad van toepassing vanaf 20 devices, zoals laptops, telefoons en tablets, en er is geen bovengrens aan de hoeveelheid die je kunt inleveren.

We moedigen je aan om zoveel mogelijk apparaten deel te laten nemen aan de actie, zodat we gezamenlijk een positieve impact kunnen hebben op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie.

Tot wanneer loopt de actie?

Onze actie loopt in ieder geval tot het einde van 2023 en bij succes is er de mogelijkheid tot verlenging. Dit betekent dat je ruim de tijd hebt om gebruik te maken van de voordelen en mogelijkheden die de actie biedt.

We streven ernaar om een langdurige en duurzame samenwerking te hebben en zullen de verlenging van de actie overwegen op basis van het succes en de positieve impact die het genereert.

Waar gaan mijn spullen heen?

Je oude apparatuur wordt opgehaald door een van onze gespecialiseerde partners bij jou in de regio. Zij zorgen voor een grondige inspectie en dat alle data op de apparaten volledig gewist wordt. Als bewijs hiervan ontvang je een certificaat, waarmee je er zeker van kunt zijn dat je data veilig blijft en er geen risico's zijn op het gebied van privacy en beveiliging.

We hechten veel waarde aan de bescherming van jouw gegevens en streven naar een betrouwbare en verantwoorde verwerking van de apparaten.

Is mijn data wel veilig?

Absoluut, de veiligheid van je hardware en data heeft onze hoogste prioriteit. We zorgen ervoor dat alle devices volledig gewist en ontdaan worden van alle data. Daarnaast ontvang je een bewijs-certificaat als garantie dat alle gegevens op een veilige en verantwoorde manier zijn verwijderd.

Je kunt er dus gerust op zijn dat je geen zorgen hoeft te maken over de data op je oude apparaten. We nemen alle noodzakelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat je data beschermd blijft gedurende het hele proces. 

Ik ben geen klant, kan ik wel mee doen?

Zeker, elke organisatie kan deelnemen aan onze ophaalactie, op voorwaarde dat ze minimaal 20 devices hebben om in te leveren. We verwelkomen organisaties van verschillende groottes, variërend van kleinere bedrijven tot grote ondernemingen.

We moedigen alle organisaties aan om deel te nemen en zo bij te dragen aan een duurzame omgang met elektronisch afval. Als je minimaal 20 devices hebt om in te leveren, staan we klaar om je te helpen bij het ophaalproces en het verantwoord recyclen of refurbishen van de apparaten.