OVER

FIVESPARK

technici

Het lijkt zo vanzelfsprekend. Medewerkers maken gebruik van een werkplek op kantoor, thuis of onderweg en alles werkt zoals het moet werken. Cloud services zijn toegankelijk en goed beveiligd. De connectiviteit is optimaal, klanten kunnen u moeiteloos bereiken en alle IT-faciliteiten functioneren efficiënt. Dus iedereen kan zijn werk doen. Zo vanzelfsprekend moet het zijn. En wij maken dat waar. Want Fivespark is een managed service provider die sinds 2000 bedrijven en overheden helder en doelgericht adviseert en ondersteunt op het gebied van toekomstbestendige, strategische IT-oplossingen.

Fivespark streeft ernaar in alle situaties de verwachtingen van onze klanten te beantwoorden of te overtreffen met creatieve en technische vooruitstrevende oplossingen voor alle mogelijke IT-uitdagingen. We zorgen voor een gedegen en onafhankelijk advies, de implementatie, verlenen de service die nodig is en monitoren doorlopend de kwaliteit van ons werk. Want we willen dat onze oplossingen de effectiviteit van uw bedrijfskritische processen vergroten.

Fivespark houdt de zaken graag overzichtelijk, hecht aan transparantie en beweegt mee met de ontwikkeling van de klant en de markt. We herkennen en begrijpen de vraagstukken van onze klanten en werken samen aan oplossingen die substantiële waarde toevoegen door kwaliteit, service, integriteit, flexibiliteit en creativiteit.

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met één van onze specialisten

088 - 411 00 33

Inschrijven nieuwsbrief
Contactgegevens
Fivespark (hoofdkantoor)
Gondel 11186 MJ Amstelveen

ISO 27001 Certified
Vodafone Business
KPN Excellence Business Partner
Samsung Business Platinum Level Partner
Microsoft Surface Authorized Reseller