Statement van BTC over het coronavirus

BTC houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij conformeren ons aan de richtlijnen van het RIVM. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat een medewerker van BTC besmet is met het virus.

Maatregelen tegen verspreiding van het virus

Wij hebben aanvullende maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Deze maatregelen gelden zowel intern (voor medewerkers van BTC of mensen die binnen een gebouw van BTC werkzaam zijn) als extern (voor klanten en leveranciers van BTC die een vestiging van BTC bezoeken). De richtlijnen van het RIVM en het Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn daarbij leidend.

Continuïteit van onze dienstverlening

BTC is een reseller en onderhoudt nauw contact met haar leveranciers voor de levering van producten. Om de continuïteit van levering aan onze klanten te kunnen waarborgen, hebben wij afspraken gemaakt met onze leveranciers over bevoorrading en staan we in nauw overleg over de maatregelen die zij treffen tegen het coronavirus.

De levering van bepaalde producten kan door de uitbraak van het coronavirus wat langer duren dan u van ons gewend bent, afhankelijk van de situatie in de productieketen bij de leveranciers. Eventuele vertragingen in leveringen maken wij zo snel mogelijk kenbaar aan onze klanten.

Heeft u vragen?

Voor vragen verwijzen wij u naar ons algemeen nummer 088-411 00 33.


Inschrijven nieuwsbrief
Contactgegevens
Fivespark (hoofdkantoor)
Gondel 11186 MJ Amstelveen

ISO 27001 Certified
Vodafone Business
KPN Excellence Business Partner
Samsung Business Platinum Level Partner
Microsoft Surface Authorized Reseller