‘Onze kracht? Dat we denken in connectiviteit.’

BTC ondersteunt organisaties bij het inrichten van de ICT-werkplek. En dat doen we natuurlijk als geen ander, vinden wij zelf. Maar dat je ons niet op onze blauwe ogen gelooft, snappen we. Wat maakt BTC nou zo anders dan andere ICT-partners? Bas Wernsen, onze Business Development Manager Mobility, vertelt in deze blog waar wij bij BTC voor staan.

Verbinding voorop

In onze wereld is alles en iedereen meer verbonden dan ooit en dat biedt geweldige mogelijkheden. We kunnen werken vanaf elke plek, vanaf elk device en op elk denkbaar tijdstip. Maar alles staat en valt met een goede verbinding. En laat de telecom nou net onze geboortegrond zijn. Traditionele IT-bedrijven denken in servers, licenties, bestanden en vaste werkplekken. Onze kracht is dat we denken in connectiviteit – lees: een internetverbinding, een 4G- of een 5G-verbinding – en in applicaties en mobiele devices. Dat is onze werkplek, dat is onze wereld, daar voelen wij ons als een vis in het water. De vertaalslag die veel IT-bedrijven nog moeten maken, die hoeven wij niet te maken. Connectiviteit zit immers in ons DNA.

Van bezit naar gebruik

De arbeidsmarkt bestaat voor een steeds groter deel uit digital natives. Zij kijken naar de wereld met de ogen van gebruikers en niet meer van bezitters. Waarom zou je iets kopen als je het ook gebruiken kan, en dan alleen op het moment dat het jou uitkomt, in de hoeveelheid dat het jou uitkomt en vanaf de plek die jou uitkomt? Daar passen onze managed services perfect bij. Wij beheren en monitoren de werkplekken, de IT-afdeling ontvangt de juiste rapportages, om zo grip te houden op wat er op IT-gebied gebeurt in jouw organisatie.

Ervaringsdeskundigen

Wat voor mij BTC ook uniek maakt, is dat we echte ervaringsdeskundigen zijn. Wij zijn zelf door een transformatiefase gegaan en weten daardoor precies wat het betekent om naar een nieuwe werkplek te gaan. We kennen de kinderziektes en hick-ups en weten dat de cloud niet alleen maar één groot walhalla is. We weten ook dat een nieuwe dienst introduceren zonder enige vorm van adoptie, simpelweg niet werkt. Ook niet als je met een team van techneuten zoals bij BTC te maken hebt. Omdat we uit eigen ervaring weten waar je tegenaan kunt lopen en hoe je het op de beste manier kunt verhelpen, kunnen we onze klanten bijna letterlijk aan de hand nemen tijdens hun reis naar de moderne werkplek. En dat voelt goed. Simpel.

Nieuwsgierig?

Meer weten over onze diensten op gebied van connectiviteit, Managed Services of development op maat? Neem vrijblijvend contact op via 088-411 00 33 of info@btc.nl. We denken graag met je mee.


Inschrijven nieuwsbrief
Contactgegevens
Fivespark (hoofdkantoor)
Gondel 11186 MJ Amstelveen

ISO 27001 Certified
Vodafone Business
KPN Excellence Business Partner
Samsung Business Platinum Level Partner
Microsoft Surface Authorized Reseller