De Managed Modern Workplace

U houdt van simpele IT-oplossingen die gewoon werken. Wij ook. En u wilt daar geen omkijken naar hebben. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom hebben we alle services en diensten die het mogelijk maken om uw systemen probleemloos te laten werken, bijeengebracht in één pakket. Een proactieve oplossing voor zorgeloos werkplekbeheer voor iedere soort organisatie. Deze oplossingen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring met het opzetten en uitrollen van IT-infrastructuren bij honderden organisaties.  Wij noemen dit Managed Modern Workplace. Dit zijn voor u de voordelen:

 • Werkplekken zijn sneller en veiliger
 • Standaardisatie in combinatie met maatwerk
 • Voor iedere medewerker een eigen werkomgeving
 • Vast laag tarief per medewerker
 • Controle op en inzage in risico’s
 • Maandelijks op- en afschalen
 • Altijd de nieuwste technologie

Overal en altijd kunnen werken

Een moderne werkplek is niet het eigen bureau op kantoor, maar de locatie waar het werk wordt uitgevoerd. Bij de Managed Modern Workplace staat daarom de medewerker centraal: alles is erop gericht om te voldoen aan de eisen en verwachtingen van het thuis- of onderweg werken. Daarvoor moet aan drie belangrijke voorwaarden worden voldaan:

 • Data zijn veilig, toegankelijk en actueel
 • Processen en applicaties zijn 24/7 operationeel
 • Probleemloze communicatie met klanten, leveranciers en collega’s

Voor de medewerker is hiermee aan alle voorwaarden voldaan. Maar: hoe houdt u controle over deze werkplekken? Hoe bewaakt u de veiligheid en productiviteit? En hoe monitort u de totale IT-omgeving? Heel eenvoudig: dat doen wij voor u. Want de Managed Modern Workplace is erop gericht om het niet alleen uw medewerkers makkelijk te maken, maar om uw hele bedrijfsvoering makkelijker te maken: u krijgt dus meer tijd voor uw business.

De moderne werkplek

Afhankelijk van het belang van IT richt het ene bedrijf een volledige IT-afdeling in en werkt het andere bedrijf met één of twee fulltime IT-ers. Doorgaans richt het takenpakket van deze IT-specialisten zich op het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het uitvoeren van impactvolle projecten. Daardoor bestaat het risico dat werkplekbeheer, onderhoud, technische ondersteuning en een helpdesk voor gebruikersvragen - essentiële zaken om medewerkers zo efficiënt mogelijk te laten werken - niet als een noodzaak, maar als bijzaak worden gezien.

Met Managed Modern Workplace beheert BTC proactief uw werkplekken en worden medewerkers optimaal ondersteund. Hierdoor hebben uw IT-specialisten geen omkijken meer naar soms tijdrovende gebruikersondersteuning en werkplekbeheer. En houden zij dus maximaal de focus op hun belangrijkste werkzaamheden.

Managed Modern Workplace werkt in uw voordeel

Er zijn genoeg goede redenen te bedenken om uw werkplekbeheer aan BTC  uit te besteden. Dat begint al met de beschikbaarheid van specialisten op dit specifieke werkterrein, de schaalbaarheid van de dienstverlening en het inkoopvoordeel. Die dienstverlening werkt meteen in uw voordeel: vanaf het moment dat wij uw werkplekken in beheer nemen, worden deze gekoppeld aan een ‘monitoring tool’ die ervoor zorgt dat:

 • de logboeken en prestaties van uw computers op elk moment kunnen worden uitgelezen;
 • uw medewerkers met één druk op de knop ondersteuning op afstand kunnen vragen;
 • software updates en beveiligingspakketten meteen bij verschijnen geïnstalleerd worden;
 • tijdig wordt ingegrepen als een computer dreigt te crashen.

Inschrijven nieuwsbrief
Contactgegevens
Fivespark (hoofdkantoor)
Gondel 11186 MJ Amstelveen

ISO 27001 Certified
Vodafone Business
KPN Excellence Business Partner
Samsung Business Platinum Level Partner
Microsoft Surface Authorized Reseller