BTC vs Fivespark - dit is er veranderd

Fivespark: laat de vonken van je digitale werkplek springen

Wist jij dat BTC tegenwoordig Fivespark heet? Met onze nieuwe naam focussen wij meer dan ooit op de digitale werkplek: voor nu én in de toekomst. Als Managed Service Provider ontzorgen we je volledig op het gebied van IT. Wil jij op volle stoom 2022 ingaan? Neem contact op, en wij doen met je mee!

Administratieve veranderingen

Onze naamswijziging brengt ook enige praktische veranderingen mee voor onze day2day business.

  • De KVK, IBAN en BTW blijven hetzelfde.
  • Wij hebben nieuwe mailadressen. Die eindigen allemaal op @fivespark.com.
  • Ter referentie kan je via deze link het persbericht nogmaals lezen.

Fivespark – We simplify

Onder de naam BTC ondersteunden we je in een complex en continu veranderend IT-landschap. Dat doen we als Fivespark nog steeds. We voegen daar extra aandacht voor de belangrijkste succesfactor aan toe: de mens. Met Human Centered IT leveren we oplossingen waarmee jouw mensen eenvoudig, veilig en digitaal kunnen (samen)werken.

Managed Server Provider en de digitale werkplek

Wij leveren alle diensten die nodig zijn om effectief, digitaal te werken. Van managed routers en firewalls tot volledig beheer van alle hard- en software. Wij kijken samen met jou naar jouw wensen en mogelijkheden. Waarom zou je zelf veel tijd en moeite steken in IT als je het in één keer via een Managed Service Provider kunt regelen?

Hoe veilig is de digitale werkplek van de toekomst?

Op 4 november sprongen wij in het diepe en veranderden van naam. Wij vierden dat niet alleen met muziek en een borrel, maar hadden ook aandacht voor technologie. Tijdens een kennissessie praten we met Vodafone, Samsung, KPN en Datto over de veilige, digitale werkplek van de toekomst.

De digitale werkplek draait niet alleen om technologie, maar ook om mensen

Bij Fivespark focussen we niet alleen op technologie, maar juist ook op de mensen die ermee werken. Door te kiezen voor Human Centered IT, kies je voor oplossingen waarmee je met minder inspanning veel meer bereikt. Dus wil jij volledig ontzorgt worden of ben je benieuwd wat wij nog meer voor jou kunnen doen? Ons team staat voor je klaar! Btc Five Spark 118 Scaled


Inschrijven nieuwsbrief
Contactgegevens
Fivespark (hoofdkantoor)
Gondel 11186 MJ Amstelveen

ISO 27001 Certified
Vodafone Business
KPN Excellence Business Partner
Samsung Business Platinum Level Partner
Microsoft Surface Authorized Reseller